29 iulie 2012

...ce postam acu ' 2 ani ...!


tot asa de incrincenat eram si acum 2 ani ..cind vedeam cum se duc banii catre comune si orase fara populatie activa nici cit sa intretina bazinele de inot sau salile de sport aparute ici colo ....1
eram pregatit sa traiesc bine ...sa muncesc ....
 nimic din toate astea ...au trecut citiva ani si ne-am afundat si mai mult in ...nimic..!




miercuri, 30 iunie 2010

despre ....cum am esuat

...
         ....finita comedia ...! din trainica corabia mester cirmaciu'   nu a mai ramas decit o barca trasa pe uscat si inca o sansa scufundata  in marea  spagilor si  a linsului in cur ...!  s-ar  zice prin port  k nu l-au ajutat nici corabia ..nici marinarii unguri si nici ofitzerimea imbarcata peste noapte ....! vorbe ..!!!!.. stincile prostiei si valurile spagilor luate au scufundat corabia .SA TRAITI BINE intr-o mare de kkt..! astazi din aplaudacii care l-au imbarcat cu urale nu mai e nici unul   nimeni nu mai recunoaste ca a strigat vivat pe cheiul votului universal ...! alaturi de el ...cum altfel   ...?  ...mai sunt  doar niste marinari unguri beti de putere care mai trag la scindura si ape cintind in limba culturii generale ...prohodul unei corabii scufundate ...!
 ..ce ar mai fi de spus ..?
..nimc

3 comentarii:

eugen spunea...

Acu' ca am scapat de pericolul socialismului rosu , mai ramane sa terminam reforma si gata... chiar ca nu mai e nimic de zis.

Costea spunea...

Eu am votat mereu împotriva lui.
Ştiu poveşti groaznice despre el, din perioada când era comandant. Se îmbăta şi înjura personalul, era să se scufunde vasul cu el şi nici nu ştie atât era de beat. Cota parte din ce aduceau marinarii nu o mai pun.

francisc vaida spunea...

..este evident un moment de cotitura in viata publica si ma intreb cind incepe lupta de clasa ...corporatistii,internetistii,digitalisti,muisti si statatori acasa la care obligatoriu trebuie sa adaug uninominalii ,coloneii ,doctorii,atirnatorii de prin ministere si putere in general ..cei care vroiau sa lupte impotriva polutiei ..ma intreb zic ..cind vor sari la nivelul de trai ,la pensii si paturile de spital ..?!
ma intreb ..!?