6 august 2011

simbata ...levantica

...nu stiu altii cum sunt si ce gindesc despre trecutul apropiat ...dar eu din cind in cind recitesc comentariile si postarile mele si ale altora ...evident cele critice in primul rind..! cred ca este o subconstienta corectare a atitudinilor afisate si dincolo de atitudini ...timpul ,distanta si lipsa implicarii prea emotionale aseaza altFel lucrurile ..sensurile ascunse si ironiile ,mitocania si proasta crestere  in timp devin volatile ...!
..am scris eu asta..? am gindit eu asa ..?sunt intrebari fara raspuns ...! si fara liniste ..! ce este scris ..scris ramine'n veci ...!
...recitind in ultimele zile pataniile si patimirile de la dalles,efortul si abnegatia cursantilor ,curiozitatea si dorinta de a invata imi pare singura valoare pe care o apreciez   ...astazi .!..vorbele grele,criticile ,si de ce nu prostia fara margini de care am dat dovada intrind in certuri    ( oh nu ...! nu polemici..! ) certuri ca la  birtul de linga piata de cartier nu ma fac nici mai bun nici mai rau decit sunt ...! poate astazi recitind sunt mai permisiv cu cei care fara sa ma cunoasca in carne si oase  ...ma injura,critica,pretaluiesc   sau si mai rau ma apreciaza pentru ceva sau altceva .!..este trist mai ales ca Blogurile si  CARTEA cu FETZE ( FB ) radiografiaza fara greseala .spiritul cameleonic si schimbarile la fata ce i-a cuprins pe inflacaratii critici de ieri ....sau alaltaieri ..! injuraturile birjaresti ,rigiielile filozofice ,boriturile existentiale scrise  pe bloguri au devenit menuet de salon si toata lumea ar vrea sa le faca uitate ..! pupatul in cur si plecaciunile libidinoase facute pe treptele de jos ale devenirii fotocritice,fotografice cu o energie demna de o cauza mai buna astazi sunt uitate ...aceiasi energie este transformata astazi  in ghioaga ...in pahar de otrava ...in dusmanie pe viata si pe moarte ...!..incercati acest exercitiu cu istoria recenta a blogurilor voastre ...sa spunem din 2009 octombrie ...pina in 2010 martie ..iar eu Va ofer ...levantiaca