18 ianuarie 2012

stare de canal


..ce altceva decit un capac mai mare decit gura de canal ...? masuri de represiune  disproportionate fata de cei care demonstreaza pasnic ...!  s-a intors raed arafat sa joace lapte gros  cu pedelani..? si ce daca ..!? o jigodie in plus care s-a intors la supt lapte de la bou..!
..o manipulare sinistra si masuri mai dure si mai anticonstitutionale decit o cerea situatia ..! Va mai aduceti aminte de FRICA din '89  a clicii ce conducea romanel ..?.atunci au scos armata cu munitie de razboi impotriva propriului popor si au si tras in demonstranti ( in Bucuresti in acelasi loc ..au tras toata noaptea..)
  dupa ce isterizarea tarii si-a facut efectul cu ultrasii si jandarmii in civil ,dupa ce in centru era ca in beirut ...a doua zi la ora 8 dimineata totul era spalat maturat si geamurile sparte acoperite cu placi de pal ....aveam impresia ca sunt pe 22 decembrie 1989 in pta universitatii la ora 9 dimineata ....! asa a fost si atunci ..asa a fost si acum ..!
nici atunci si nici acum legea nu a fost respectata ..! abuzurile si violenta inutila genereaza ...violenta ..!
 de ce credeti ca securistii lu' ceausica erau mai rai decit securistii lu' basescu..?
sunt la fel si citiva aceasi ..!

in rest ...ne vedem la demonstratie ...!

manualul demonstrantului
1 bocanci si ciorapi grosi in picioare
2 imbracaminte calduroasa si usoara de culoare inchisa
3 niciodata sa nu mergeti singuri la demonstratie
4 un singur act in buzunar si nimic altceva


...ce altceva ..?    ah ! sa le spuna cineva celor de la antena 3 k se fac de kkt cu comentariile isterice si cu caterinca de 2oi bani care o fac ...!