9 decembrie 2012

...buzele tale petale de trandafir..


  ...nu cred in intimplare asa cum nu cred in miracole ,doar citeodata ,atunci cind  dorinta  este prea mare ,prea nesuferit de mare  ...ma intorc in mine..!
    traiesc in mine toate momentele frumoase ..placute ..dar si pe cele grele si neplacute ..urite si  nesabuite ca   pacatul .
evident ca nu caut vina sau vinovati..evident ca nu judec si nu ma judec ...! doar zimbesc si imi revin in fata ochilor trandafirii rosii ai iubirii... buzele tale ..!
  petalele  de trandafir sunt  buzele tale ...ma iubesc si ma amagesc la fel  ,la fel imi spun soapte indraznete si  primavara si  toamna ..doar iarna mai pecetluieste cu un fior inghetat petalele buzelor tale .

...sa le dam un vot ...peste bot


      postam cindva despre inima  si piatra        ! amara constatare ... aceasta  postare este valabila si azi ..9 decembrie 2010


despre inima si piatra

aseara am observat k intre doua batai de inima si un zimbet inima mea a impietrit brusc...era tare precum piatra  si nu mai batea ...o simteam inca vie dar .....de piatra ..!
nu stiu ce sa mai cred ! de ce ..? cum...?..de ce acum..? .care ar fi cauza ? gelozia ...? nu aunt gelos..! mindria ..? nu sunt mindru ..! cinismul ..? poate ..! rautatea ../ hm..! nu cred ! nu am facut rau nimanui ,niciodata .....! nici cu voie nici fara voie si nici de nevoie ...! niciodata ..! prostia ...? ei da ..! cred k sunt impietrit din cauza prostiei...! oh .! nu prostia mea care evident nu este contagioasa si nici nu tulbura prea mult linistea din jur ...!   sau din cauza neputintei de a intelege ce se intimpla acum ,aici ?? .....cu noi toti ..!
aseara cind am inceput sa imi simt inima grea  k de piatra ma gindeam ..k nimeni din jurul meu nu este multumit de nimic...!mai sa fie ..! nici macar sir Thomas motanu' nu mai miorlaie cu convingerea de altadata cind vrea ceva ...! scoate niste sunete ciudate ..!  familia nemultumita ...prietenii nemultumiti si ei ..cursantii nemultumiti si ei ..de una de alta ...! incotr-o mergem..? e drumul bun...? dar unde duce ...? intr-un zavoi de liniste si pace unde pasc caprioarele si lupul cel rau nu ajunge ..? sau intr-o lume unde esti urmarit si cenzurat mai rau k acum 20 de ani...?