16 februarie 2011

despre .... Satan pisica neagra

este negru k noaptea pe mare ....este de nestapinit k vintul in furtuna....este un motan si jumatate  pentru k este neinfricat ...! se bate cu alti motani cu ciinii dar mai ales cu mine ...! nimeni nu are curaj sa-l mingiie ..doar eu ..dar eu sunt obisnuit cu muscaturile si zgiriatul ...! 

despre.... fata hida a saraciei


..saracia nu este un dat ...este o stare de incremenire in neputinta si disperare....!sunt situatii care tin o viata fara sa se schimbe nimic ..! in dobrogea  numarul caselor abandonate de saracie este ingrijorator de mare ...la 20 -30 de case abandonate ..daca se renoveaza una  k de construit vilane si viloaie ...boala asta i-a vindecat pe romini de bogatie si dorinta de preamarire...!
..ani de zile auzeam ...mergem la vila ...la mosie ..!   kkt ..acu le iese pe nas si vilanu' si mosia ...! nu mai sunt bani nici sa incalzesti vilanu'...iar de mertane si jipane ...mergeti la marile firme de leasing  sa vedeti cum stau in cap si fac gimnastica sa iei la juma de pret ...jipane si mertane ..gimnastica pe hectare intregi...!