23 decembrie 2010

despre gheorghe ...TUDOR GHEORGHE

..am fost la spectacolul       ...Degeaba......sustinut de Tudor Gheorghe impreuna cu Corul si Orchestra Filarmonica din Craiova . in prima parte a spectacolului am lacrimat pe la mijloc lui  am ris iar la sfirsit     am amutit de tot ...Olteanul.este .destept si mindru   o voce de aur ...o limba ascutita k o coasa si un suflet ....Oh Doamne ce suflet am auzit si am vazut azi ...!
in seara asta Tudor Gheorghe a vorbit cu Dumnezeu ...a vorbit cu tinerii care au murit la Bucuresti si la Timisoara...acei tineri care au luminat in 1989 Craciunul precum steaua de la rasarit de Betlehem ...! a vorbit cu parlamentul ...cu piticul inaltzat pe virfuri gasit de pdl  intr-un ou KINDER  ...a cintat si a vorbit despre catelandrii care musca din bunici si din parinti ...si din ce in ce mai des din istorie si mortii din cimitire ...! a ridicat sala Palatului in picioare de multe ori ...spectatorii mutzi de uimire si de faptul k sunt parte a ceva foarte important ...!!
ei bine ..Tudor Gheorghe a trait pe scena      ...in fata unei sali arhipline cel mai virulent manifest impotriva stergeri  Rominiei de pe harta lumii..impotriva atomizarii ei  ei cu mijloace democratice ...prin alesii ei ..parlamentarii..

..a cintat despre viatza care trece ..despre dor si lerui ler ...! imaginea de mai sus ilustreaza cit se poate de bine ce traim azi ...suntem prinsi in ghiata ...in ghiata din inimile si sufletul nostru ...! suntem incremeniti in ghiata