22 aprilie 2016

..dandanache sau nu-l votati pe trisor



    o  imagine care   pune fata in fata doua lumi ..una a valorii si a istoriei si cealalta a candidatului  la primaria capitalei venit din orasul fagaras sa ne arate ce si cum
    cred ca zimbetul  trist si ironic   ascunde de   fapt    neputinta  de  a intra intr-o echipa care guverneaza prin rotatie  finantele bucurestiilor prin mii de fire nevazute ,  pentru ca de asta este vorba de bani..de bani si de circuitul lor in natura .
  cum sa primaresti peste abonatii la banii publici  de la itb,radet,  etc    ca sa nu mai vorbim de amenajari parcuri si artere ...pai sa desfintam panselutele de 3 lei bucata..? sau platanii de 150 de euroi..?  cine te-ar lua tovaras la asa ceva ..?
  mi-am luat ragazul sa citesc ce program de administrare  are dandanache ;
1 nimic despre poluarea vizuala , poluare fonica , poluarea  orasului cu praf  si gaze de esapament
2 nimic despre  crearea corpului de voluntari
3 nimic despre    oportunitatea si eficienta investitilor pe termen mediu si lung.
4 absolut nimic despre crearea de oportunitati si atragerea de investiti in ppp

  aceasta postare nu este impotriva lui dandanache   ci a ce reprezinta el ...un mare balon de sapun care ca si in cazul presedintelui sassone si a premierului ciolaniss il dezumfla sau il umfla  serviciile  asa cum vor ele .
  dandanache impreuna cu "coledzii "   de la ong si centru   este etern datorita nemuritorului Conu Iancu   ..care prea le stia  pe toate