1 decembrie 2010

despre bunatatile de la masa ...infinitului.!


..citesc cu mirare k am fost testat la glagorie , arta si  barbatie  ...sic..! nici nu am stiut k unii se mai ocupa cu asa ceva ,cu testarea adica ....!
..din testare in testare am ajuns sa nu mai fiu invitat la festinul alesilor ,a celor care stau pe norisorii portocalii si cu vorbe alese deschid usa la camara cu nemurire ....! acolo unde in borcane si cutii frumos rinduite se afla infinitul ..fotografiei .! ..bineinteles de pe margine se comenteaza la greu ...cu analize ,cu recenzii,cu alea alea
iar comentatorii k ciinii...dai ceva de mincare dau din coada ....nu dai ceva de mincare ...miriiala ...!    ( no nameurile ,anonimii sau adrese de blog de o ora sa se abtina .....discutia asta este pentru baietzii aia care stiu sa se bata si sa vorbeasca urit,sa scuipe ..sa dea cu pietre flegmuitori de meserie  ...calitzi in lupta de clasa adica ...ai drequ burjui ..!        hahahaha..!    )
..ei bine ,  nu am comentat niciodata fotografiile nimanui ,astazi intreg modul de relationare intre cursanti si formator este bazat pe respect si neutralitate ( comentariile si le culege fiecare de pe forumuri sau din tirg...)...nu pe implicare emotionala si experiente mengeliene ...!...si in nici un caz pe alegeri prea personale si prea notorii ....! ce o sa spuna vasile ionescu  si gheorghe popescu dupa ce au terminat cursul.alaturi de infinit ..? dom' profesor eu nu am vazut infinitul .! ce fac ? ma mai nasc odata ? sau imi schimb numele cu pseudonimul si... identitatea cu Ea ,cea care este respectatata si promovata...vinata si infinita ...!?
..la noi la astia mai nimeni ,mai fara soarta si noroc .... asta se numeste etica ....adica ce nu facem niciodata ,...nici daca fierbem in smoala  iadului si niciodata  nu mai  suntem invitati la masa belsugului si binelui din raiul ...infinit ..!