7 octombrie 2011

vineri ..cind ruginim fara rost

usa de tabla de la poarta destinului ..vopsita in verde si ruginita pe alocuri
..citeam deunazi ca sulfina barbu a fost realeasa in fruntea ofpdl ....oare nimeni nu le spune ca nu exista nume de organizatie care incepe cu of   si continua cu pdl .
mai citeam ca a fost sprijinita de lumea muiereasca din pdl si de reginele momentului...in ofpdl ..!
acest comentariu nu se doreste a fi decit o constatare a ruginii ce ne cuprinde viata de zi cu zi ..o constatare ca dincolo de interesul personal al pedeleilor ...de vorbele cautat ,manifest si cu sperjur folosite nu exista ....   nimic ..!
..nu exista o intelegere a fenomenlor economice care ne chinuie viata ,nu exista cultura economica ..dar mai ales nu exista nici macar o solutie ...! cit de mica ...! exemplul celor  de la nokia este minunat ...! sacrificarea destinelor a citorva mii de oameni ...familiile lor ,copiii lor ...parintii si bunicii lor ..ei bine in capitalism nimanui nu-i pasa ca ai semnat un contract scris cu litere mici ...mai ales ca marea majoritate a politicienilor de fanfaronada sunt semianalfabeti...! explicatia ..? e secret ..! ..sa moara mata'n chinuri  politician timpit ...! dar spertzu' tot secret e...?
vedem zi de zi acelasi scenariu...! dezintegrarea romaniei ...! peste tot arata la fel ..! si in bucuresti ..si la rosia montana ...si la miercurea ciuc ...si la tulcea ...si la timisoara ...si in parlament ...si la cotroceni ...!
ah ..! si inca ceva ...
nimenei nu spune nimic despre rugina ce ne cuprinde ...inexorabil..!