2 septembrie 2011

cind vara pleaca pe inserat cu trenul


vineri ..o zi obisnuita


........zilele si noptile curg domol spre  toamna ..! cormoranii asteapta la   pinda inserarii ....plevusca ..! imbecilii se agita pe bloguri fara sa-i bage nimeni in seama ..iar criticastrii stralucesc in lumina orbitoare a schizofreniei de debut in lumea mare a nebunilor cu diagnostic si tratament nesubventionat  ...! dedublarea le pare o noua sansa in marea deziluzie a existentei modeste tirsiite prin facultati ,masterate si doctorate pompoase dar care nu pun piinea pe masa .! sigur ...deziluzia e mare ..! suferinta pe masura ...! dar fotosinteza si developarea fortata astazi nu mai inseamna nimic si nu sperie decit umbra unui gind de demult...!
...e greu cind iluziile se risipesc si esti in stare de orice sa te bage lumea in seama ...! dar iarasi deziluzie ...! nimeni nu este interesat de kkturile debitate pe ton sfios de caprioara cu boticul umed ...! vai ..! ce durere ...! si nimanui nu-i pasa ...! ma duc sa caut o batista  sa imi sterg lacrimile ..!
daca ar fi sa numar toti imbecilii care imi duceau grija ,ma respectau si ma muscau de cur in spate desigur ...k in fata erau altii ..si mai nerabdatori ...mi-ar trebuii mult timp ..sa imi aduc aminte de numele lor ...de amintirile lor fotografice despre nimic  ce sa mai zic ....nu-i nimic de spus ..!
nu o sa ii  numar k nu am timp ..! nici de socializare ,nici de fursecuri ..si nici de batutul apei in piua ..! chiar nu am timp..!
in rest sa auzim de bine si sa privim cormoranii cum pindesc pe inserat ....plevusca !