5 septembrie 2010

despre ultima batalie a lui Mihai Viteazul....


...istoria nu a consemnat batalia de la Universitate ...dar in anno domini 2010 Mihai Viteazul a pierdut batalia cu parcarea subterana si cu macaralele de la APOLODOR societate de constructii..
..nu l-au aparat nici cavalerii ,nici arcasii si nici birocratia lui OPRESCU si KELEMEN......as zice k mai degraba l-au tradat pentru niscai pungi cu euroi...!
asa se scrie istoria ....pe Mihai Viteazu o sa-l mute cu cal si statuie unde-o'r vrea  miseii .....

despre..... aurul coclit al recunostintei

ce zice istoria ....La 14 ani, Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la MontrealQuébec. Nu numai că a devenit prima gimnasta care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol). Acasă, succesul său i-a adus distincția de "Erou al Muncii Socialiste", fiind cea mai tânără româncă distinsă cu acest titlu.


ps aceasta imagine am facut-o in parcul olimpic din Montreal acum citziva ani.si cred k este usor de observat numele NADIEI COMANECI ..tocit de timp si timpuri ...literele aurite au coclit...recunostinta natiei a pierit ,,,numai GOLD CORPORATION vrea sa aureasca numele gimnastilor cu aurul de la ROSIA MONTANA 
..mi-a fost rusine sa vad numele Nadiei aproape sters ,de drapelul natiei murdar si zdrentuit de iernile  din Quebec...tot centrul olimpic este o paragina halucinanta ...k dimensiune si inutilitate ,,,,un Domme al naturii..o sala de expozitzie si o infrastructura uriasa..devenita inutila dupa stingerea flacarii olimpice