14 august 2013

am stat pina tirziu sa privesc pasarile ...


..

..romania 2013 .USL-ul care guverneaza nimicul

motto
 daca guvernul munceste responsabil ..de ce traim mai prost si creste somajul..?




 nori negri se aduna deasupra noastra ..guvernul spoliaza natia ...iar psd ul a virat spre FMI si dreapta
  USL-ul nu vrea nici mai mult nici mai putin decit sa puna CAS si CS pe ciini si pisici domestice ca pe maidaneze e mai greu ..si iata cum motanii mei sir Thomas si Satan  devin vectori de crestere economica sanatoasa
...nu cred ca exista pe pamint o tara in care din 4 in 4 ani sa fim prostiti cu aceleasi minciuni si cu aceleasi vorbe ...usor usor diferenta dintre boc ..anastase udrea se reduce la ponta ..zgonea si golanul ala de la teleorman ..imi scapa numele are o figura comuna de smekerit de provence  ..ah ...dragnea ..!
   statul romin  transforma  indivizi aparent extrem de diversi si total opusi ca abordari si aspiratii in aceleasi marionete ....sclavi ai unui sistem in care cineva care ajunge  la putere inebuneste ...explica ....graseiaza  da lectii..iti explica ca de fapt traiesti bine .
 si totusi cine conduce romania ..? ma uit la tv si-l vad pe  petre roman care emite pareri capitale ..este europeean ...este de inalta clasa civica ...! dar cind era prim ministru a vindut tot si a spoliat tara fara jena ..cu vatasescu ...cu smekeriile facute pe sub masa cu alde nastase si severin ...! privatizarile pe 2 bani...au trecut toate .si petre roman nici usturoi nu a mincat si nici basescu nu-i miroase ...!
 lepre ...! asta este ...! sunt niste lepre ..
  ce premier socialist isi face concediu la miami cind tara este ingenuncheata de banci si fmi ...?