12 august 2016

halucinanta mass media din tarisoara mea

este  tare greu sa definesti  ..ce se intimpla acum in romania ..ar fi multe de spus despre guvernul lui  plin de tehnocrati   evident formula de tehnocrat = functionari in servicii de toate tipurile si felurile  nu este un secret pentru nimeni .
ceea ce este un secret bine pazit se refera la structurile de informatii care fac legea in mass media romaneasca ..si mai ales la lipsa lor totala de pregatire profesionala .
cum altfel sa scrii si sa dezbati in mass media schimbarea unor legi  ...legea pensiilor ..legea administratieii publice ..legea electorala  prin ordonante de urgenta    stiut fiind faptul ca ghilotina  votului   parlamentar face ordine in  stufarisul ordinelor date de la dl general sau de la te miri ce ambasada .

  sau sa acorzi credit unor mancurtzi  pe care nu i-a votat nimeni !
..ce credit  sa dam unor habarnamisti care cheltuiesc  banii tarisoarei pe inmormintari regale ..cu garda de onoare         a regimentului de garda Republican ..?
  asta pe de o parte ...pe de alta parte aceeasi mass media il acuza pe presedintele senatului ca si-a schimbat permisul fara sa stea la coada..! ei si ?
care presedinte de senat sta la coada ..pentru ceva ..? nimeni in lumea asta nu sta la coada cu merkel sau cu   jeganiss..! niciodata ..
  de ce imi pun asemenea intrebari ?
pentru ca in romania si noroiul este din aur si din ce in ce mai mult  cetatenii ei devin sclavii sistemului.
 cum care sistem ..?
 asta care-l construieste mass media ,asta in care  apar si dispar 5 partide intre doua alegeri ..dar   aceeasi oameni .
inafara de UDMR nu exista nicio formatiune politica in aceasi forma din 1989 incoace
multe de facut nu ar mai fi ..