17 ianuarie 2014

S.I.E . de fapt balet a la ... SIE..!

motto
 Afacerea Watergate este denumirea generică atribuită unui scandal politic și al unui succes mediatic al anilor 1970 din Statele Unite care a dus la o criză politică majoră care a culminat cu demisia președintelui Statelor Unite, Richard Nixon. Ziarul Washington Post și reporterii Bob Woodward și Carl Bernstein au primit premiul Pulitzer pentru ancheta desfășurată.
Denumirea   Watergate provine de la numele hotelului în care s-a comis o spargere, a cărei investigare a fost punctul de pornire al scandalului.
      Ajunsă la fața locului, poliția a arestat cinci persoane găsite în birourile Comitetului Național al Partidului Democrat, aflat in opoziție la acea vreme: Bernard Barker, Virgilio González, Eugenio Martínez, James W. McCord, Jr. și Frank Sturgis. Investigațiile au arătat faptul că cei cinci erau la a doua spargere în sediul Democraților, prima petrecându-se cu două săptămâni înainte. Motivul revenirii lor era repararea unor dispozitive de ascultare implantate în timpul primei incursiuni și, după unele presupuneri, fotografierea unor documente secrete.Pe data de 17 iunie 1972, Frank Wills, paznic la complexul de birouri al      hotelului Watergate situat in Washington D.C., a observat o bucată de bandă adezivă aplicată pe închizătoarea unei uși aflate între casa scărilor și parcarea subterană. Deoarece banda împiedica încuierea ușii, Wills a îndepărtat-o, bănuind neglijența unei femei de serviciu. Reîntorcându-se puțin mai târziu, a observat din nou banda adezivă aplicată în același loc și a chemat poliția metropolitană.


..ma uit la stiri si nu imi vine sa cred ce de balerini sunt in politica romineasca .

. ramii amutit

melescanu  bulibasa de la satraria  SIE  scapa printre cojile de seminte scuipate ..porumbelul .
 - ar fi de pacat sa nu  folosesc  informatiile obtinute  in intentia mea de a candida la presedintie !


... si asta inca nu-i nimic ...vajnicii ziaristi ..ma rog  agenti de influenta ...ciutacu ,chirieac intrebati fiind ce parere au despre intentia lu' bulibasa melescanu  o dau in piruete ..
       -    sa asteptam... nuantari,clarificari..poate nu s-a referit la asta ...poate nu este exprimarea cea mai potrivita ...faceau piruete si pas de deux  cu bulibasa    abonatii la cascavalul si protectia SIE.

.Bob Woodward și Carl Bernstein au primit premiul Pulitzer pentru ancheta desfășurată.la noi
       ciutacu si chireac ce sa ia ...? 
   pentru un pasaport negru fac mumos si pupa poala bulibasei ... mai dorm si ei pe la ambasade ...mai un pont despre dusmanii de clasa ...sau vreun hartistul anului    dat de ctp
  
        DIE n-a murit ...traiasca SIE  si  SRI ( + celelalte 5 servicii speciale )    care stiu ce fierbe'n oala   establishmentului  din romania