15 iunie 2009

despre fundal negru si lumina calda




..variatiuni pe tema si subiect in aglomeratie .! 

...de data asta contrapostto pe fundal negru..!

despre FOTOGENICA editzia BRAN 2009



..si a fost ...!

.. a fost bine structurat pe mesaj ,practica si prezentare .
...a fost echilibrat intre teorie ,demo si practica workshopului
... a fost motivant pentru participantzi..
..a fost greu pentru organizatori ..

..a fost cea mai importanta manifestare fotografica in care am simtzit poate prima data in ultimii 20 de ani k nu este totul pierdut pentru COMUNITATEa FOTOGRAFICA din ROMINIA .

..pentru mine a fost un privilegiu sa schimb citeva idei si pareri cu Dl Toth Stefan EFIAP presedinte AAF si Dl Mihai Moiceanu EFIAP despre formarea profesionala a fotografilor si despre importantza COMUNITATII in FOTOGRAFIE .
...placerea de a lucra din nou impreuna cu Dl Dinu Lazar si de schimba pareri si invatza mereu cite ceva de la Dl Marcel Eremia AMDdesign revederea cu Dl Ozolin Dusa ..bucuria de a schimba citeva cuvinte cu SetUp si Paul Galea seriozitatea si competenta echipei EPSON si iertare celor pe care nu ii mentzionez aici ,imensul val de informatii care s-a pravalit peste cursanti si lectori ma fac sa cred si sa sper ca nu peste mult timp ...Fotogenica v-a organiza o editzie de iarna sau ma rog ......o alta editzie ...!

multumesc Dl Dr Vasile Popa multumesc Beatrice ...!

.....multzumesc



despre .....vis


.

.. visul este starea pura a dorintzei ....este lumea in care totul e posibil dar inainte de toate este cea mai greu de redat vizual ....vis...vise ..!

ps imaginea este facuta la o demonstratzie de lucru pre numele ei workshop la FOTOGENICA de la Bran