5 decembrie 2010

despre ...ginduri

     ....imi este sufletul ars si pirjolit  de  cite tragedii in jurul meu ..... nici nu mai stiu la care sa string din dinti . ...ieri pe o ploaie torentiala a fost inmormintat la cimitirul Bellu  prietenul meu Petre Carpen...era cu 9 luni mai mare decit mine si prietenul meu de o viata ..ne-am regasit si ajutat numai in momente cruciale din viata amindoura ..atunci cind nimeni nu credea k se mai poate face ceva ...
nu stiu ce sa zic ..frinturi de intimplari extraordinare si o pofta de viata pe masura lui...Petre a luat din viata ce a vrut ,cind a vrut si mai ales cit  a vrut .! un om de o blindete si bunatate iesite din comun....in acelasi timp o fiara dezlatuitra si insetata de singe si razbunare in fata nedreptatii de orice tip...!
cu Petre ne-a prins revolutia cu aparatele de fotografiat  in mina ....la sfatul popular la sectorul 5...si am lasat totul balta si am fugit k bezmeticii in piata palatului in fata la CC...sa ce ?
...la o partida de pescuit a prins un peste mai mic decit acul....si asta spune totul de cita rabdare a avut  !dar poate cea mai tare sedinta de fotografie din toate din cite am auzit a fost ....prin ' 82 cind chemat fiind sa faca fotografii la o inmormintare in Ferentari neamurile i-au zis k vor poze cu raposatul     ..! ei bine  , Petre le-a zis sa sprijine cosciugul de peretele casei si a facut fotografiii la toata adunarea ,cu grupuri .cu toti in picioare  ....!
..nenumarate intimplari si amintiri de neuitat...frinturi de petreceri monstruase ...si ce ..? ne vedem  poate pe lumea cealalta .......mai mergem la pescuit si mai bem o vodka ...!

RIP