13 decembrie 2011

de unde se arunca'n hau ..nefericitii

..astazi cetatea Argamum ..

....putin cite putin   traiul nefericit si minciunile ....iubirile tradate si neputinta ne despart de viata ..
...spuneam  intr-un grup restrins de prieteni ca nimeni nu vorbeste de victimele sistemului ...de victimele piticului inaltat pe virfuri....! este simplu ..daca aveti un cunoscut,vecin ...prieten   medic psihiatru ....intrebati-l...! sa vedeti ce spune despre sminteala la romini ...despre sinucideri ...despre lumea linistitilor si agitatilor ...!


 desprea lumea inchipuirilor si a realizarilor pe hirtie ..! viata k un extemporal se goleste de litere si sensuri ..intr-o secunda de luciditate ...!  cind viata pe credit cu buletinul  blocheaza contul. si trebuie sa renunti la confort ,masina,concedii,distractie,casa ,nevasta,....la tot atunci se declanseaza totul ..!
    iar  cind ticalosii  mistuiesc si digera tot intr-un matz gigantic si le vine si pe gura si pe nas inapoi ...si noi trebuie sa traim cu ..mitocania ..grobianismul   minciuna ?   ei bine atunci unii isi aleg o stinca ..la malul lacului Razim  si ...se arunca'n cap
pentru mine singura optiune este supravietuirea ...! dar cu orice pret..?
..sau mai bine imi  aleg si eu un loc frumos ...departe ...un asfintit si mai frumos ...si fac sinuciderea pe'ndelete  precum samuraii..!
..sau mai sti..? ii sinucidem noi pe ei ...!!

ps acesta postare este influentata de zisa  de marinel ..prin care am aflat ca aia care fac audi ,bmw si wv o duc foarte rau ...iar noi care ne scarpinam cururile o ducem bine si avem viitor ..!
..na ma ..!  ce v-am zis eu ...?

- sa traiti bine ..!