25 mai 2011

miercuri ciobanasul portocaliu si vaca holstein


..ciobanasul portocaliu  sta tolanit la umbra steagului instelat k deh suntem europeni ...vaca europeeana primita suvenir k ale  noastre  nu erau frumoase  sa pasca si sa se mulga singura ...printr-o minune sa faca si cascaval afumat pe care sa -l vinda prin europa cu bani buni ...k deh la noi sunt codri verzi de brad si pasuni manoase ...!
..in rastimp ciobanasul portocaliu mai coace cite o nazbitiie vamala sau venala sau penala sau banala k toate's una si una sunt toate .,iar noi stam si ne minunam cum ne trece viatza printre nalucile care nu fac nimic ..doar in buzunare ( totzi imbecilii aia care fura si iar fura mai mult de o monstruozitate de vila  si o masina ...pur si simplu nu-i duce capu'..! de ce draqu nu se impoziteaza de la 30 de m2 /pe membru de familie  nu stiu ..! ce este peste 1000 % impozit ..! sa vezi atunci ce casute discrete se vor face ...!
..am ramas trasnit cum un secretar general la MAI  fara studii superioare sau macar de specialitate ii regula cu regulamentul pe militieni ramasi de pe vremea lu ceaska ...! sa mori de ris ..!
..imi aduc aminte acu' 35 de ani militieni lu ceausika l-au prins pe stefanescu k face vin bun si avea milioane de lei ( zeci de milioane de euro azi )...!   printre beneficiarii vinului si un prim secretar de sector ( pre numele lui carolica prim la sectoru' 2 din capitala ...sector care era bastionul clasei muncitoare )...ei bine ..! scurt pe doi carolica scos din functie ...mutat la cuca macaii restul ..calcati de masina sau impuscati direct la jilava ...cum direct ? da direct in fata plutonului de executie ...! nu sunt nostalgic ...dar unde s-a ajuns e prea de tot ...! circul mediatic facut in jurul vamilor si ministerului de finante este orchestrat ..oh nu de marinel ...ci de gaborii ramsi in sistem ...iar aia stiu si pot sa faca  rele ..! mai nou ..si vor sa faca rele ...!     asa k in curind ciobanasul portocaliu ....va deveni fum pe ape ...un fel de ceatza care dispare cind rasare soarele..!

miercuri ........ a parca in centru