30 septembrie 2014

..despre pamintul rotund ..


...si trairea  in  derizoriu ..
  hai sa spunem ca  provocarile si incercarile vietii moderne te imping spre margine ..niciodata nu am auzit pe cineva sa spuna ca pe la 30  de ani ..intimplarea si  efortul personal l-au propulsat spre centrul succesului si al realizarii personale .

in imagine o amfora moderna pe malul marii
amfora provine de pe nava scufundata a protejarii naturii in ARBDD
   ...spun asta pentru ca tot ce inseamna  acumulare se realizeaza prin daruire ,munca si sacrificiu si de cele mai multe ori toate eforturile  sunt inutile   si intr-o clipa pierzi totul ...viata ta nu are nici cea mai mica importanta pentru nimeni dincolo de familia ta daca o ai si pe aceea.
     cei norocosi sunt cei iubiti ,cei care au prieteni la nevoie ,cei care sunt in stare sa-si asume  viata asa cum este
 despre astea vorbeam cu Edi plimbindu-ne pe  malul marii cu aparatele de fotografiat
     niciodata  grecii care le stiau pe toate  nu si-au pus intelepciunea in amfore precum uleiul si vinurile . sa le trimita in lume   !? ! citeodata navele se scufundau cu amfore cu tot  iar astazi ne bucuram de frumusetea lor  prin muzeele lumii.
  in muzeul de istorie de la wiena am vazut amfore de o frumusete si perfectiune  cum nu credeam ca exista .
       ma plimbam cu bunul meu prieten pe malul marii de la sulina'n vale departe de tot ce inseamna civilizatie si am descoperit ca dunarea se varsa in mare si prin alte canale decit  kilia ,  sulina si sf gheorghe ..!
   iar deseurile aduse de dunare ..sunt readuse pe mal de valurile marii negre care le returneaza uscatului .
       aici departe de ochii vigilenti ai ong-urila gen   salvati delta dunarii..ma rog salvati orice bani sa iasa am vazut prima dataADEVARATA FATA a  DEZASTRUlui  ECOLOGIC al POLUARII cu PET-uri
  traim in derizoriu  cu maruntele provocari ale zilei de miine si nici nu ne gindim cine sau cum  ne va elibera de teroarea poluarii