21 februarie 2014

......vine vine primavaraaaaaaaaaa


imagine din scuar  

          ...se astern pet-uri in toata...... taraaaaaa
             hai sa le-adunam ..... copiiiiiiiii
            poate ne vom .......imbogatiiiiii

...despre ...arhitectura si camere de supraveghere ...urmaream aseara cu sufletul la gura transmisia in direct a bbc de la baricada euromaidan ..cum kievenii..luptau... pentru ei ...! pentru ceea ce spunea un veteran al baricadei :
- cum s- ajuns ca alesii si smekerii guvernului , presedintiei  sa primeasca 20 000 de euro salariu  pe luna si eu primesc 80 de euro indemnizatie ..!
cum s-a ajuns aici ..?
 ei bine ..reteta este cunoscuta si in romania si se numeste polarizarea puterii econo0mice si politice in aceeasi mina  mai precis uriasa ruptura dintre cei alesi si alegatori oricare ar fi ei  pentru ca nu exista ...partide bazate si conduse pe baza unor ideologii economice si politice clare si pentru ca nu exista contract social intre alesi si alegatori .
 mai scriam aici ca nimeni nu mai stie nimic ..totul este mascat intr-o uriasa abureala si perdele de fum..
 intreaba-te cum il cheama pe senatorul tau din sector ,sau deputatul   sau viceprimarul ...sau consilierul din consiliul local care ar trebuii sa te caute el ..
  teapa ..!  nu te cauta decit inainte de  alegeri si niciodata altadata  ..
.tot aseara am vazut cu la kiev se spargeau camerele de supraveghere de pe stilpii de iluminat public
  cind am fotografiat ..coloana principala de sustinere a podului basarab ..nu am observat ...dar cind am ales imaginea asta pentru postarea zilnica ...am vazut pe stilp camere de observatie si supraveghere ..!
 ce chestie ..!
  big brother STS & co   ...vegheaza ..! dormiti linistit in pace .

ps  kievul arde si lupta cu moloch..