9 septembrie 2013

eutanasiati primarii ...si incepeti o noua viata


de ce ne miram..? nu trebuie sa ne miram de primarii   iresponsabili care au ajuns la putere  ..absolut toti au batut toba in CAMPANIA ELECTORALA...parca-i  si aud in staff-ul de campanie ...bagati-o si p'asta cu ciinii si cu copiii ca da bine la prostime ...! nimeni nu credea ca peste un an un copil nevinovat va muri intr-o moarte cumplita ...sfisiat de ciini .

      ia uite-i in campanie ...

asta-i printul liberal care doar zimbeste si zornaie bani...primariei ! la blat cu oprescul de la capitala ...!    derbedei politici ..





sectorul 4
ce ziceti de  sociopatul asta de primar  de la sectoriul 4...gras ca un porc si mincinos cu carnet de conducere luat la pitesti ..?



                                            sectorul 3

un maidan plin de maidanezi ..nivelul zgomotului in sectorul 3 bate orice record ..iar cursele de masini si motociclistii sunt demne de grand prixuri ..despre  cine si mai ales despre ce putem vorbi cind nimeni ..absolut nimeni nu raspunde de nimic ..?
 singura solutie este eutanasierea primarilor de sector si a dulaului OPRESCU ..care  maninca doar carne macra ....  nu mai are coltzi