17 decembrie 2012

sfirsitul lumii cu tine


 -  vrei sa vii ,sa petrecem sfirsitul lumii impreuna ...?  hai...te rog ..!
 - bine ..!

dialogul s-a oprit inainte de a stabilii unde vom petrece sfirsitul lumii ..dar mai ales  cum , dar ma rog ..!  este cea mai neobisnuita  invitatie   pe care am primit-o in viata asta ..
 ma gindeam ca de sfirsitul lumii am  putea sa ne plimbam prin parc ..frigul oricum va fi  canicular pe linga frigul stelar ..! putem sa facem baie impreuna ..sa ne spalam,sa te masez cu ulei de in  si sa ne hirjonim sa ne prinda sfirsitul curati ,putem sa dansam si sa bem  vodka absolut  lemon cu gheata..! putem asculta  la casti wireless   child in time  ..pink floyd in  time ..!...sau led zeppelin .. sau deep  purple .din nou si din nou fireball sau si mai bine demon's eye

de fapt child in time este inceput si sfirsit de lume ..iata ..
                                     Deep Purple-Child In Time- o varianta din 1970

muntii macin 
             http://www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE

sau sa mergem pina in muntii macinului ...sa urcam pricopanul si sa asteptam acolo la un foc de tabara sfirsitul lumii ..! daca foamea ne va cuprinde tot asteptind sfirsitul as putea sa prepar un  peste  fript...sau mai bine  un gulas ..! sau nu ..! k pina se face gulasul nu mai apucam sa-l si mincam .! stii ce ..?
 am sa prajesc slanina afumata  taiata evantai si infipta in tepuse ..la flacara focului de tabara  o sa sfiriie iar grasimea o scurgem pe o bucata de piine de casa ..cu ceapa rosie si brinza de capra ..! ce zici ..?   nu-i mai bine asa ..simplu  ..apoi o sa desfacem o sticla de vodka absolut si o sa bem direct din sticla fara apa ..fara nimc ..! doar vodka absolut
 ok asta ar fi meniul si bautura ..
 mai departe ..? in asteptare nu o sa vorbim o vreme ..pe urma tot asteptind  o sa vorbim despre lumea noastra ... despre ce am trait impreuna ...sau ce ne-am fi dorit sa facem ...! sau ce nu am facut ..! despre tine ..despre mine ..! despre noi .
 am sa iti citesc sonetele ..tu o sa cinti la chitara  let it be ..o sa te cuibaresti in mine ..sa iti fie cald ...iar o sa stam in liniste fara vorbe ..o vreme .
  nu cred ca o sa spunem bancuri si nu  o sa dam telefoane de adio ...nici sms uri.! cit urasc sms urile  la ocazii..
 ia vezi cum ar suna ..:
- cu ocazia sfirsitului lumii Va urez eternitate Dvs-tra si familiei Dvs ..!
 
  o sa atipim  in asteptare ....cindva cind va veni vremea  o sa ne ridicam in picioare .....si  asteptind rasaritul va veni     ... sfirsitul ..! ce ironie ..! ultimul rasarit inseamna sfirsitul..
    am sa te string la piept ,tu o sa plingi putin ...sigur si eu o sa am lacrimi in ochii,am sa te mingii pe fund ..o sa mormai ca te iubesc , tu o sa spui  si eu te iubesc ...iarta-ma  am gresit ,eu am sa-ti raspund iarta-ma ... o sa ne iubim in alta lume   ...si  ei bine poate sa vina ..sfirsitul

..toti pe locul I

am fost ieri invitat la festivalul dansului 2012  pentru copii de virsta prescolara si scolara ,adica prichindei ..


       rar mi-a fost dat sa vad o asemenea  abordare  adica ....afacere. se vedea de departe ca totul se invirte in jurul banilor ...ai parintilor ca nu era nimeni sa sponsorizeze bascalia
 doua lucruri m-au deranjat cumplit ..! saracia ideilor si  tema dansurilor ..la cei de pina in 8 ani totul era o topaiala si alergare in costume care mai de care ..de la costume africane pina la tricolor in jurul mijlocului ..am vazut de toate ..
 al doilea lucru care m-a deranjat si mai tare a fost ca la grupele de virsta intre 8 si 12 ani ..tematica avea idei extrem de emancipate ..poate prea libertine ..pentru gustul meu ..
cel care prezenta spectacolul si desfasurarea lui ...zbiera in microfon ...
- sa ne bucuram de copii   ! ( poate de realizarile lor ..k altfel  suna ...penal )
 si dupa asta urma un dans indian...?!! machiate si rujate in voaluri stravezii fetite de 7 ,8 ani dadeau din fund si din buric ca la harem ..! asta sa fie scoala ..? asta sa fie valorile ..? asa sa-l primim pe mos craciun..? ma rog poate sunt eu exagerat am zis ..! nu mi-a placut ..! deloc ..!
 bomboana pe tortul spectacolului a fost momentul premierii..!
 absolut toti copiii au primit o cupa ( platita de parinti evident si cu parandaratul de rigoare aferent )
  sublim...! educatia ...formarea ..toate au acelasi raspuns ..! stii nu sti  iei cupa ..! vrei nu vrei esti doctor ..! sau colonel ..! sau amindoua ..! vrei.? competitia ..,ardoarea de a fi mai bun decit ceilalti ..? himere ...! nu exista ...!
 ma gindeam ...ce cred copiii  ,  sau macar sunt ei fericiti ca traiesc in romania ..tara unde toti sunt pe locul intii...?

timpul ecourilor


PINK FLOYD - TIME



                   http://www.youtube.com/watch?v=xYxY_P8Vn3k

         era frig si tie nu iti place frigul ..si nici iarna .
    te cautam in gind  ...era   intuneric era  ceata sau nici nu stiu ce ..un fel de abur care te coplesea  ..gindurile zburau  peste ape ,valurile    vuiau...si vintul ma rostogolea de colo ..colo ..! te cautam si doream sa aud din nou ecoul ..! da .! ecoul ...era doar un vuiet nedefinit  si nu reuseam sa inteleg de unde vine ..! la un moment dat mi-am zis :
- dar daca  numai eu aud ecoul ? daca eu sunt ecoul..? de cite ori vorbeam cu tine in gind auzeam raspunsurile tale ca pe un ecou ....si ma durea putin capul..! cred ca durerea venea de la vintul rece de dimineata  ...conduceam cu geamul deschis si imi placea la nebunie sa simt vintul rece  si sarat   ,dar nu am ghicit niciodata care era treaba cu ecoul ..!
  poate erau aripile iubirii   care nu se  desprindeau  de tine ..sau poate era murmurul diminetii cind se face lumina si contururile prind viata .poate ...
      sau este doar o chestiune de timp sa auzi si tu ..ecoul