21 martie 2013

..supa iute acrisoara a la Ding Fu



 se adauga   otet de orez si sos de soia deschis ....! mie imi place extrem de fierbinte .
 atentie ..se maninca la sfirsitul mesei ..si nu inainte dupa aperitive .
 conform traditiei supa ...nu exista ca fel distinct .
 am vazut chinezi mincind legume  semicrude aruncate in zeama in care a fiert orezul ...delicios ! se spune ca din ce ramine la  o masa neatins se aduna intr-un wok de supa  unde se clocotesc putin  ...se dreg cu legume ..si gata !
 supa de porc iute acrisoara este ceva mai mult de atit ...! este k si supa won ton   pentru cunoscatori  si are un gust inconfundabil
  prima supa de porc iute acrisoara de top am mincat-o la green garden invitat fiind de Conu' Dinu ..(sa-i tina Dumnezeu obiceiul )...in 1997 prin primavara .
 green garden a fost un foarte bun restaurant de pe str Blanari..a fost pentru ca s-a inchis prin 2003.