21 martie 2013
..supa iute acrisoara a la Ding Fu
se adauga otet de orez si sos de soia deschis ....! mie imi place extrem de fierbinte .
atentie ..se maninca la sfirsitul mesei ..si nu inainte dupa aperitive .
conform traditiei supa ...nu exista ca fel distinct .
am vazut chinezi mincind legume semicrude aruncate in zeama in care a fiert orezul ...delicios ! se spune ca din ce ramine la o masa neatins se aduna intr-un wok de supa unde se clocotesc putin ...se dreg cu legume ..si gata !
supa de porc iute acrisoara este ceva mai mult de atit ...! este k si supa won ton pentru cunoscatori si are un gust inconfundabil
prima supa de porc iute acrisoara de top am mincat-o la green garden invitat fiind de Conu' Dinu ..(sa-i tina Dumnezeu obiceiul )...in 1997 prin primavara .
green garden a fost un foarte bun restaurant de pe str Blanari..a fost pentru ca s-a inchis prin 2003.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu