14 iulie 2010

despre.... firul albastru al cunoasterii




vorbeam azi de dimineata cu prietenul, meu despre calea de urmat .....daca gasim  firul albastru al cunoasterii si despre cum sa daruim acest fir al cautarii de sine prin fotografie ...celor din jurul nostru...! evident ma refer la fotografie ...! ei bine ....! 
dragoste cu de-a sila se poate dar daca se poate se numeste viol si este incadrat in Codul Penal ...! 
       dar cunoastere cu forta ..?
sa te pregatesti pentru fiecare ora ..sa mergi la pregatiri extra programa ...sa faci eforturi materiale si didactice ..pe care nicaieri in romanelle..nu le gasesti ...sa incerci sa faci din orele de curs un eveniment ..??!!
pentru ce ..? pentru priviri absente ....si intrebari care nu se pun ..? pentru absente de la curs pentru ca un imbecile de ...nici nu stiu cum sa-i spun ...intra la ore si spune elevilor .- ..''prezenta la curs nu este obligatorie .  
pentru  lipsa oricarui efort de a face ceva in plus fata de temele cerute ...? 
..pentru cite si mai cite ...!??
ei bine da ...! provocarea suprema este sa fii pro intr-un mediu habarnamist si neutru ....! sa primesti scrisori de multumire la citeva luni dupa ce ai incheiat cursurile fara sa fi facut nimic special pentru cineva anume ...! 

ps balustrada albastra din subsol pina in pod...iata urcusul cunoasterii lasat mostenire de I.Dalles

despre cu ce stingem vipia de foc..?



...focul si jarul ne inconjoara usor ..usor ..! unde nu-i foc e inundatie  ...!  si daca focul ne cuprinde cu ce-l stingem..? hidrant avem ...furtun nu avem....apa doar de la inundatii...!