13 noiembrie 2014

.curat murdar Coane Fanica ...!


   .....incepind cu 1884 piesa care o vedem de doua zile si care se termina duminica seara am mai vazut-o de nenumarate ori
   mie mi-a placut cea regizata de regretatul Liviu Ciulei vazuta  in premiera la teatrul Bulandra sala  din schitul magureanu prin '73..sau "74 nu mai stiu
 da .. scrisoarea pierduta este mai actuala  decit niciodata ..de ce ..? pentru ca actorii sunt din aceasi piesa ..Agamita klaus dandanache si cu  Nae victor Catavencu     sparg box office-ul intr-o tara trista si saracita ...!
 asta jucata azi este doar o mizerie sinistra care ne aduce aminte de neputinta in care traim.

  dai si lupta  este slganul eternei rominii..!

...nici Satan motanul meu nu intelege nimic


..din dezbaterile dintre ponta si Johanis ..!
 se pare ca nici ei nu inteleg nimic din ce dezbat ..klausica priveste in gol si   pe pereti indiferent de ce spune viktor...iar viktor degeaba argumenteaza cu subiect si predicat ....klausica este  nedumerit si nu intelege nimic.

ps  in 25 de ani disperarea de a ramine la butoane niciodata nu a fost mai mare ca acum  pina azi  cind  am vazut ce nu credeam ..

    MRU vorbea ungureste ...!!!!! intr-un clip halucinant in care le cerea ungurilor sa votezwe johannis ..!
am sa raspund bilingv
 in ungureste dar nu intelege ..nici el nimic
  MRU ..szopd le ..!

 iar in romineste il salut pe MRU cu traditionalul
  MRU ..hai siktir ....!

 idiotul asta isi comanda gel de corp si parfum pe banii cabinetului de prim ministru ..si de  bun ce era l-au trintit chiar ai lui dup o guvernare  de 30 de zile ..!