17 octombrie 2011

luni ..in tara arbitrului jucator

..citeam azi dimineata ..   despre.... un portar de la o echipa de fotbal din romanica s-a intors cu spatele in momentul executarii loviturii de la 11 metri...!
...ce ironie ..! putea sa si zboare ...sau sa danseze calusul oltrenesc ...! tot aia..!
..de ce ...?
     ....simplu ...!
imagine realizata in salina de la Tg Ocna 
..cind Presedintele tarii spune ca este jucator si nu judecator impartial ....orice este posibil...! si minciuna  si jegul si ...orice ..! ceea ce nu vede nimeni este ca terenul s-a golit de jucatori ...tribunele de 5 stele s-au golit demult ...intunericul s-a lasat ...jucatoriii au emigrat ....poarta este goala si nimeni nu mai stie ce meci se joaca si de ce ..? unde-i mingea ..? unde-s spectatorii ...?  ..doar arbitrul hahaie in cuibul unde cucuvea  cindva cucuveaua ...!
..doar o poarta goala cu plasa gaurita de atitea tunuri date de mai marii zilei ....citeva becuri chioare si amintirea stadioanelor pline ....!
suntem martorii propriilor neputinte in timp ce  circul si piinea sunt asigurate gratis ...ba o manea ..ba un divort ....ba coruptul de serviciu este retinut pe 29 de zile ...!ieri moastele erau la rating cu smekerul circotas care a savirsit lucrarea de 2 bani pe care o circoteste de ani de zile in mistoul dezlinat al cronicii ...! a omorit doi oameni ...! de ce ...? pai e smeker ..! d'aia ..!  o tara intreaga da cu zisa ...! saracu" ...! a avut ghinion ...!  o bascalie sinistra ne inconjoara la fiecare pas  in timp ce suntem din ce in ce mai saraci ,mai batrini si de ce nu .....mai indobitociti...! pai noi astia ce vina avem ca Presedintele depaseste pe contrasens ...? ..avem ghinion..?
..ma simt dupa 20 de ani ...acolo de unde am plecat ...frig ,saracie  lipsa oricarei sperante ...! ah inca ceva ..sunt mai batrin cu 20 de ani ....!


ps la citeva minute dupa postare am aflat ca numarul mortilor in accidentul huidu  a crescut la 3