16 februarie 2012

...muzica sau muzichie...?

..lumea sta si priveste jocul halucinant al puterii..al puterului mai bine zis ca este un singur "putere" aici pe la noi ..!
..urmaream cu sufletul la gura prin nametii patriei cum se moare inghetat de frig..de foame ...de sete ...din grija si  negrija ..si am uitat sa ma mai dumiresc cu vechiul si cu noul guvern..!
..acum ca tot a trecut a saptamina si noul guvern  o ia in bot zi de zi ....muzichia'i clara ..
..bocul si guvernul pedeleu a fost extras din viltoarea istoriei si redat vietii linistite de fosti guvernanti ..toti ..! care pe unde a vrut ..puterul.!
..nimeni nu-i mai zice bocului ca a dus romanica in cap ..cu masurile lui de cei 7 pitici incurcati prin fustele si dedesubturile albei ca zapada ..!
..nu asa zicea  bocul ..?
- am facut si am dres ,suntem pregatiti ...si tot asa pina cind au murit  cetateni europeni ..
bietii betivi ..au murit fericiti ..! asa se scrie istoria
  ..fostul ministru al MAI care a scapat porumbelul cu ..dai si lopateaza ca'n "54 imi pare acum un tip ok ..ca nu a vrut sa o lase asa ..fulg de nea ..!
sigur ca se stia de viscol si zapezi ..sigur se stia ca romanica se ineaca in zapada ...sigur se stia ca ne-am intors in 1700..sigur ..singuri in fata naturii..!
..se stia ca nu sunt utilaje ..infrastructura si sisteme puse la punct ...!
se stia ca nu sunt depozite de sare si antiderapante ..se stia ca A1 si A2 se vor inchide pentru ca nimeni nu poate sa faca intretinere de autostrazi ,si sa dea si parandarat ..
..singura putere care a fost cu adevarat sprijin in viscol ..a fost presa..! in rest doar ..Dumnezeu in mila lui ..