30 mai 2012

..cind te cauta destinul si nu te gaseste ...


ce zice Dexul..?


DESTÍN ~e n. 1) Forță supranaturală care determină în mod irevocabil cursul evenimentelor; fatalitate; ursită; soartă. 2) Ansamblu de evenimente consecutive care au loc independent de voința unui om și care compun viața lui. /destin 


     ....           prin urmare prostia, rautatea si invidia sunt forte supranaturale ..sau mai bine spus ,unii gasesc  in modelele lor  de viata ...in calitatile si defectele lor suficiente repere care sa devina motivatii inselatoare ale lipsei de educatie ,studii si /sau viata traita in   '' noname existence'' ..!  ..poate fi destin acela in care nimic nu se intimpla in lungul sir de zile cenusii,in care singurul dialog il porti cu tine insuti ...si care pina la urma se transforma in :
 - ..ce dracu vorbesc eu cu mine ...nu vezi k sunt  dusa....?
.... exista scara de salvare la  situatia in care  te cauta destinul si nu te gaseste  acasa sau pe   hahahahahah ..blog.....?
 ..  shamanul   la care  ma tratez cu  fericire si viata mi-a spus ca atit timp cit exista  vraji si incantatii pentru ...voci ..,angoase  ...frica ...agitatie si zgomote ...destinul poate fi lasat sa astepte la usa si sa vorbeasca singur ...!