19 august 2011

vineri .... furia si mila


furia si mila ..aparent nu sunt surori bune ...! doar aparent ..! de cite ori vad ciini batrini abandonati prin parcari,parcuri ...sau pur si simplu undeva cit mai departe ...ii vad pe batrinii abandonati prin ..te miri unde ii plaseaza imbecilul ala de lazaroiu pe bogati   saraci ai  rominiei ...!
nu stiu cum ajung asemenea oameni la butoane ...nu stiu cine le da volanul  ...sau clacsonul ..dar este evident ca lazaroiu nu a condus in viata lui nici macar o trotineta fara sa cada ...! acesti oameni dispar in lada de gunoi a istoriei ...va spun eu ...! va mai aduceti aminte de remus opris ..? de miki spaga ..? de ministri guresi ai puterii de moment ..? dar de caltabosul remes care impozita scaunele din birturi..? dar de ciorbea care dadea milioane de lei la mineri sa nu munceasca si sa faca biznis..???!!!  ..vai mama lor de licurici..! si peste toti troneaza batrinul principe rosu ...sarac si cinstit ...ion iliescu ..! 
..cum sa uitam batrinii pe strada ,ciinii infometati prin parcuri ...?
traim o tragedie scrisa de istoria neputintei noastre fara de sfirsit...in care furia si mila sunt spectatori tacuti ...!
..oare..?