4 martie 2014

marea neagra nu-i lac rusesc ..! astazi marea neagra este prea mica pentru armata rosie .

postam acu ' un an ...

istoria ride de noi...

  marea neagra nu-i lac rusesc ...
....asa spunea  inutilul mariner al natiei plin de emfaza si maxim tupeu ..bush ii daduse cheia la cambuza si era pe cai mari ..tot wiskeyul era al lui ..!
   ......avea glume cu imperiul de la rasarit si era convins ca ii si poate enerva pe putin ..!
 dar putin avea alte treburi atunci ...nici macar nu a catadixit sa raspunda .
 pe vremea aceea putin incepuse sa reaseze papusile matroshka  la locul lor ..atitea submarine in marea neagra ..altele in mediterana ...jocurile cu primavara araba nici nu l-au interesat ...costuri prea mari ..! dar cind cineva s-a apropiat prea tare de siria ...pac ..cu linia peste deshte ..
cind cineva s-a apropiat prea tare de aliatul ei pretios din UE ..angela ...pac alta linie la deshte ..il chema snowden si stia ...tot ce nu trebuia sa stie putin
  iata ca acel marunt analist care a facut sa se scurga albia de laturi americane si jegosheniile pe care le fac in toata lumea l-a legat pe obama de miini si poate chiar si de picioare ..
 pentru noi decesul prematur al marilor trasee petroliere care nu-i asa trebuie sa treaca neaparat pe la noi.!?!!!  a fost trezirea la realitate ..! cu asa KONDUKATOR   asa politica dar mai ales asa rezultate
       revenind la lacul rusesc numit marea neagra sau  mai precis  Черное море acesta a devenit prea mare pentru marinar ...flota nici macar de pescuit nu mai avem ..ferdinand si regina maria ..pfui ..! prea batrine si maninca prea mult ...!
 asa ca nu era mai bine sa -si tina gura ..? sa nu mai bata cimpii ca'n birtu ' din port  cu salahorii..?
   iata flota marii negre vinde la bucata kashkete si tricouri de marinar din cel mai bun bumbac si in
    .pentru cei care au trait si in alte vremuri,  ce ziceti este o strategie bine pusa la punct sau un bussines care demonstreaza ca marea neagra ...este un lac rusesc .

despre cine mai citeste ...carte..?



   ..traim in miezul unui ev aprins...  spunea Nicolae Labis

  aprins la propriu si la figurat as spune eu pentru ca lumea din jurul nostru se schimba in fiecare clipa .
normalitatea a devenit o buna dispozitie indusa de un like sau un comentariu ..fie el si critic ,astfel se creioneaza starea de bine si importanta  in lumea plina de pustiu a omului modern..
  mijloacele de comunicare moderne ..creeaza o lume ..o noua lume ..! dar cea veche ..in care faceam schimb de carti ...de fotografie de exemplu ,unde este ..? ce s-a ales de ea ..?
  si in general ce se intimpla de nu mai are nimjeni biblioteca in casa ..?
 Tu cite carti ai in biblioteca ...? ah ..! nu...! nu , de specialitate ci de cultura generala si de hobby.
 si cind ai citit ultima carte ..?