1 iunie 2013

ce zici ..? pe tine te urmareste cineva .....?


au trecut aproape  25 de ani de cind lucrurile s-au schimbat .
 s-au schimbat..?
 nu ..! nu s-a schimbat nimic ...!si daca s-a schimbat ceva s-a schimbat impotriva drepturilor cetatenesti asa cum au fost ele consacrate de Declaratia drepturilor omului ...helsinki ..! vorbe goale .!
 vorbe...nici pe vremea copilariei mele prin anii ' '70 nu erai asa de expus intolerantei sistemului .
membrii PCR nu puteau fi 8urmariti de securitate si nici de organele de cercetare penala decit cu aprobarea biroului organiuzatiei de baza din care faceai parte  ..si numai dupa excludere ...!
azi...? orice kknar de la circa de politie sau cu legitimatie mai sau senat sau spp sau sri ..sau sa-i ucida toaca ..citi or mai fi  ..flutura legitimatia  si te ameninta ,te injoseste ,te calca in picioare ...isi arata muschii mai ceva ca Lavrenti Beria  ( de care nici nu au auzit....! si  desi au doua licente si un masterat  nu as avea curajul sa le cer sa scrie pupa-m-ai in cur corect ..)

big brother este omniprezent iar daca nu esti pe val sau cu valul ...esti tinta .! subiect  de urmarire operativa ..
 primesti un numar de cod  si toata lumea cu care intri in contact pe telefon ...pe mess...pe internet ..zi si noapte este inregistrata ...orbeste ..! adica nu sta un operator sa asculte cum gingureste iubita la telefon ca vrea in thailanda ..sau pe soacra cind te face cu ou si cu otet ....si nici pe  seful de la personal care vrea si el un suvenir ..! oh nu ...!
doar daca cineva hotareste ca trebuie declansata actiunea penala impotriva ta ca din tinta ai devenit dusman al sistemului sau mai grav ...al lui voda ..sau ai cricnit impotriva sistemului de kkt in care traiesti..!
 ei bine atunci ..operatoriii de servicii de internet ,de telefonie mobila ...pun  la dispozitia lui Big Brother tot ce ai vorbit in ultimii 2,3 sau 20 de ani .
si toate astea desi convorbirile sunt ale tale ...platite de tine ...aparate de Legi si tratate internationale ..
 un kkt ..sistemul este importat ..pe banii tai ...este pus in aplicare ...de oameni platiti de tine ....impotriva ta si a familiei tale ..
   hm ..? ce spui ...? tu esti ascultat...?
 pe tine te urmareste cineva ....?