6 martie 2016

...fosta-i lele cat ai fost

..citesc la prima ora toate stirile din presa de Bucuresti ,cine ce mai zice face sau ma rog cit de bine traim .
ei bine nu traim ci ne tiriim zilele prin miasmele si duhoarea lasata in urma de echipajele piratului  bete manga cu wiskeyul contrafacut al puterii
iata ce citesc azi scris de florin puscas redactor la stiri pe surse  ,citez   prin copy/paste

Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.
ATAT!
Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din "borduri", in 2014?
Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie...", scrie Elena Udrea pe Facebook.

revin la postarea mea de azi si spun ca aproape m-a convins cu declaratia asta .aproape ,dar...
 dar Udroaica s-a jurat si ea pe Biblie ca face si drege pe draqu ghem sa traim mai bine ,si cind colo ea era la  " '   " vuitoane " si la  'stejarii "   cu mina pina la tzitzele siliconate  in banii publici .
 nu o cred !