18 martie 2014

..despre cactus si cum te intepi in el ...



 la radio erevan un ascultator intreaba
-      cu cine se invecineaza russia ...?
-      russia se invecineaza cu cine vrea  !

 iata cit de actual este acest banc timpit de altfel..
 l-am spus numai ca sa arat cit de prosti  suntem si cit de prost suntem condusi ..de la marea neagra lac rusesc  ..pina la saracirea rominiei  in fel si chip ..
 cel mai mare halei hap  pe care l-am inghitit  cu clovn  cu tot  este si garantia ue si nato pentru noi ..! un mare halei hap ...!
 ursul rusesc mai miriiie mai trage o basina si europa se cutremura si roseste ca o fata mare ...! tratatul ribbentrop - molotov este mai actual ca niciodata  numai ca s-a schimbat hitler cu merke l si stalin cu  putin .
 astazi le-a cazut prada ucraina ...miine ...cine stie ..?!
 nu au trecut decit citeva luni de cind am scris despre  BRIC adica asocierea libera a urmatoarelor tari    BrazilRussiaIndiaChina si  South Africa..
  in timpul asta ai nostrii ca brazi si mucii pe piept  ...fac scenarii si bat cimpii ca nato si ue  ne vor apara .fara sa stie ca primii care ne vor vinde  vor fi ai nostrii..iar gtarantia  marilor puteri ( suna cuno0scut ...nu   ?  nu inseamna nimic pentru russia ca pe ei ii  doare in basca ..
 ...marele lor vis ..panslavismul ..este mai aproape ca niciodata
 idiotii de ziaristi bat cimpii cu razboiul rece ...! stai sa vezi cit de fierbinte devine el  cit de curind pentru marinar ..o sa sfiriie ..

  apropos ..mai stiti ceva de siria ?!...de luptele dintre bashar si prooccidentalii din homs si celelalte orase ..
 daca nu va spun eu ...nu ii mai  pasa nimanui de promisiunile facute ..nimeni nu are curajul sa-i sprijine pe arabetii revolutionari ..cit russia este acolo ..!
 ... iarasi russia ...

..doar o zi de marti cu ceata pe mare



  evident ar fi citeva lucruri de spus ..dar ce rost are ..? o plimbare de citiva kilometrii cu tine pe malul marii intr-o dimineata cetoasa  este un dar nesperat