14 noiembrie 2014

imi este dor de hahaielile lu' piratu'

  ... unul dintre candindati vrea sa se bata in constitutie  ...cine e mai tare la categoria coruptie   ...sau dezbatere parlamentara  ...! o caterinca fara sfirsit ...! cind ma miram eu mai tare ce e si cu lumea asta ...cu salarii ..cu somaj .cu alea ,alea apare mutul de servici si vrea sa convoace Parlamentul imediat ..!
   mai sarsaila ..!
             pai esti la primarie sa chemi politia locala cu ordin..?
  uite iti spun eu ca nu stii..!
 daca e stare de necesitate ,urgenta ,catastrofa ...razbel atunci se convoaca imediat  Parlamentul in camere reunite sa ce si cum ..!
altfel nu  se poate .!
stai sa-ti zic..! da uite-te la mine ..sa intelegi ..!

Zidul din Bucuresti la 25 de ani de la caderea Zidului din Berlin 

in fiecare luni se reunesc la camera si la senat birourile permanente si stabilesc prin votul majoritati  ordinea de zi pentru saptamina urmatoare .
  numai in mintea inceata spre incetisor se poate ..citez ..convocam imediat Parlamentul si  picam legea .." ca asa stiu eu ca se face democratic si in limitele Constitutiei ...!
  am ramas mut cind l-am auzit pe sarsaila ..! asa stie el ca se face .
 daca nu stii o lege organica se voteaza cu vot secret ..adica cu bile ca la  alba /neagra ..!
    la sibiu aveti alba  / neagra ...? sau doar la restitutio in integrum se aplica asta cu ..asta are ,asta n'are asta-i aia marcatoare ...?
  nu ma mira ca nu stii si nici ca folosesti cuvinte pe care nu le intelegi si nu le  cunosti   deloc dar   macar  Legea lui Ohm o stii..?
  in regat se spune esti om cu mine sunt om cu tine ..!?

... dupa furtuna


    ..meduza pe plaja