17 octombrie 2010

despre ..neshte unii

......scrie unu' din tenebre..
citez cu copy/paste
.academia spunea...





@Mereuta: dati si pensete la prezervativele Agarici?
@Vaida ( adica anonimul ala de la 13:12)
citeste tata pe rand, ca esti cooperatist:
- daca tot esti anonim mai fa si tu o schimbare stilistica, depaseste stadiul de bou, ca te simte omu' dupa ideile fixe;
- cu...cuvint cenzurat... s-a facut cultura de la Creanga incoace;
- vezi ca la militie nu mai cere nimeni sa mergi cu poze, au baietii automate, asa, ca la cafea; prin urmare, ai grija ce mai inventezi la cursuri sa aiba impresia papagalii de va paltesc ca n-au dat banu degeaba.
-cred ca nici nu ti se mai scoala decat la apelativul de profesor; nasol ca mai este unii care te stie de la scoala de maistrii!
.ce ma dixtrez cu ardelenii...! totzi au un fix cu capitala  ...se simte ,se vede ,se aude ...ii vad cum sar peste sinele de tramvai  de frica sa nu se curenteze si.... au o durere mare ....! vor sa te educe ..sa te puna la punct ..sa zika ..sa alea alea ...sunt nevorbitzi ..! ..sunt iscoditori ..si vor sa demonstreze mereu cite ceva ..!
adica de ce ar trebuii sa scriu ceva si sa semnez anonima...? ha ...de ce ..? si de ce imi spune cineva vaida ....? ori Dl vaida ori ..ba boule ...!
si inca ceva ...la foto Union  se lucra pe plaubel ...13/18 ( vino la dalles sa vezi ! ..cu Durst 138 cls ...cauta pe google..!
 niciodata nu discut in  public despre propria-mi dinamica ...
.... cit despre cine si ce scrie pe blogul Dlui Horhhe nu am caderea sa ma pronunt .dar multzumesc ..nu mai intru sa ma injure unu altu' de statistica ...!..
ps daca e posibil sunt dispus sa predau si acolo la ...... casa de cultura ....!
...daca e posibil am zis ..! Va suna cunoscut..? e bine atunci ..!