26 septembrie 2011

luni ... cind toamna soseste

duminica ...demonstratia de acu' un an

poporul  merg inainte spre ce ...?..  cei adevarati  se intorc in istorie si la valorile autentice ale unei tari cindva respectata..
adica  proletarii spre stinga  .....iar restul spre dreapta ...la mijloc ramine prostimea ...!

..acum un an cind spuneam de  motorina de 6 lei / litru prietenii imi spuneau k sunt nebun ...! azi aceiasi prieteni imi spun k e bine si asa ...! ..mai rau sa nu fie ..! ei bine ..da ! va fi mai rau dar altfel ..! va trebuii sa muncim ...!mai mult ......mai bine...... mai cu minte ...!
..acum un an politistii strigau ..afara ..afara javra ordinara ....!
acum un an rominii au inventat demonstratia bascalie ..in pas de pinguin...! azi cine sa-i mai creada k este grea viata in rominia...? Nimeni ...!
..dar cind marile demonstratii se transforma in jalnice schelalaieli si lalaieli ....el nu poate decit sa hahaie ...! de ris ..! din nefericire s-a ajuns unde a vrut marele licurici si fratele neprimit si de nearatat in lume ..nimeni nu are incredere in nimeni si nimeni nu ne mai creediteaza ...nici cu vorbe ...nici cu bani ..cu nimic...! suntem singuri pe lume si caram si deveselu'n spate ...! as vrea sa vad la iarna cind or crapa pietrele daca ne incalzim cu deveselu ' ...? sau cu veselu"..?
..sus de tot ..nimeni nu vrea sa stie nimic ..! doar bascalie ..de sus pina jos ..! chiar crede cineva ca mai suntem aici ..? ..alo ..! se aude ..? mai este cineva aici..?
pai stai sa vezi ..presa de kkt din romanel ...! europa nu ne vrea ...in schengen...! clar si scurt pe doi ...iar presa zice ...! multumim polonia ...! avem un aliat nesperat ..un prieten ..! multumim polonia ...! in loc sa-i dea cu kkt pe ministru de externe si  intreg guvernul   incepind cu piticul inaltat pe virfuri  presa multumeste poloniei ...!