17 iulie 2010

despre .......gunoaie


...usor fara sa prindem de veste am fost acoperiti de gunoaie ....traim printre ele ....cu ele.!
..mirosul lor ne marcheaza viatza ...gunoaie ..! si la propriu si la figurat..!
...un prim ministru pre numele lui boc ...acest individ ar merita o analiza psihologica si comportamentala mai aprofundata decit oul parintesc izbit de capu' lui de retardat.....! frustrat de inaltime ...! (statea pe virfuri la o poza de familie cu prostii neamului )..frustrat de educatia lui de ardelean intirziat in evolutie ...!( a 9invatat un an de zile la o materie din care nu se dadea examen ...va da-ti seama cine ne conduce..?)  ... un individ  k boc zic ne trimetea deunazi la munca ....!  munceste tu idiotule ...!
 imbecilii astia de ardeleni fie unguri fie romini au acelasi lucru in cap .....noi muncim si miticii nu lucreaza ...! pai munciti voi prostilor k atit stiti !! cine dracu mai vrea sa munceasca in tara asta decit prostii de alde boc ....ba la coasa ....ba la lopata...ba la mormintu'natieii lui portocalii...!
...ciorbea mai avea din astea cu munca ....cu pescuitul....! imi aduc aminte i-a dat o undita cadou lu" nastase sef mare al opozitiei prin 97 intr-o sedinta de motiune de cenzura la camera ....si nastase smeker de smeker i-a dat-o scurt la bot in pauza ....i-a trimis un crap de vreo 15 kg .....! la misto desigur ...!
.-ciorbea ...mai bine va dam o unditza sa pescuiti decit sa va dam de pomana ..!
..-nastase ..decit sa pierdem timpul k pescuitul mai bine ciordim un crap din crescatorie ....!

..si uite asa cu pedro,vacaroiu ciorbea raduvasile isarescu.. nastase tariceanu boc boc ...mi-au mincat 20 de ani din viatza si mi le-au acoperit cu gunoaie ....!
..gunoaie ....vom devenii noi insine gunoaie ..! lipsa de educatie de pregatire ..de calitate isi pune amprenta pe noi zi de zi ..ceas de ceas..! nu puteam in ruptul capului sa inteleg de ce ma criticau prietenii mei plecatzi acu 20  de ani ...esti agitat ..esti nervos...esti prea implicat..esti esti ..esti un gunoi k nu intelegi k exista si viata normala .!
traim intr-o agitatie permanenta generata de aceste gunoaie politice ..care nu fac decit galagie si ....gunoaie