1 septembrie 2014

despre ....ce mai vuiet ..ce mai zarva

nici nu a trecut anul..  si armata rosie    afluieste   ! auzi nu invadeaza ..! ci se infiltreaza..cu tancuri si mercenari ..! miine poimiine implinesc  visul de aur  al imperiului rus ...gurile dunarii..!ii doare rau de tot ..! de la 1877 incoace ii doare .si de cind cu zacamintele de petrol si gaze descoperite in marea neagra  chiar sub nasul lor ..ii doare si mai tare ..! uite ce scriam acum un an ...!
9 august 2013


... marea neagra nu este un lac rusesc ...

....asa spunea  inutilul mariner al natiei plin de emfaza si maxim tupeu ..bush ii daduse cheia la cambuza si era pe cai mari ..tot wiskeyul era al lui ..!
   ......avea glume cu imperiul de la rasarit si era convins ca ii si poate enerva pe putin ..!
 dar putin avea alte treburi atunci ...nici macar nu a catadixit sa raspunda .
 pe vremea aceea putin incepuse sa reaseze papusile matroshka  la locul lor ..atitea submarine in marea neagra ..altele in mediterana ...jocurile cu primavara araba nici nu l-au interesat ...costuri prea mari ..! dar cind cineva s-a apropiat prea tare de siria ...pac ..cu linia peste deshte ..
cind cineva s-a apropiat prea tare de aliatul ei pretios din UE ..angela ...pac alta linie la deshte ..il chema snowden si stia ...tot ce nu trebuia sa stie putin
  iata ca acel marunt analist care a facut sa se scurga albia de laturi americane si jegosheniile pe care le fac in toata lumea l-a legat pe obama de miini si poate chiar si de picioare ..
 pentru noi decesul prematur al marilor trasee petroliere care nu-i asa trebuie sa treaca neaparat pe la noi.!?!!!  a fost trezirea la realitate ..! cu asa KONDUKATOR   asa politica dar mai ales asa rezultate
       revenind la lacul rusesc numit marea neagra sau  mai precis  Черное море acesta a devenit prea mare pentru marinar ...flota nici macar de pescuit nu mai avem ..ferdinand si regina maria ..pfui ..! prea batrine si maninca prea mult ...!
 asa ca nu era mai bine sa -si tina gura ..? sa nu mai bata cimpii ca'n birtu ' din port  cu salahorii..?
   iata flota marii negre vinde la bucata kashkete si tricouri de marinar din cel mai bun bumbac si in
    .pentru cei care au trait si in alte vremuri,  ce ziceti este o strategie bine pusa la punct sau un bussines care demonstreaza ca marea neagra ...este un lac rusesc .

...toamna e aici