30 iunie 2010

despre ....cum am esuat

...
         ....finita comedia ...! din trainica corabia mester cirmaciu'   nu a mai ramas decit o barca trasa pe uscat si inca o sansa scufundata  in marea  spagilor si  a linsului in cur ...!  s-ar  zice prin port  k nu l-au ajutat nici corabia ..nici marinarii unguri si nici ofitzerimea imbarcata peste noapte ....! vorbe ..!!!!.. stincile prostiei si valurile spagilor luate au scufundat corabia .SA TRAITI BINE intr-o mare de kkt..! astazi din aplaudacii care l-au imbarcat cu urale nu mai e nici unul   nimeni nu mai recunoaste ca a strigat vivat pe cheiul votului universal ...! alaturi de el ...cum altfel   ...?  ...mai sunt  doar niste marinari unguri beti de putere care mai trag la scindura si ape cintind in limba culturii generale ...prohodul unei corabii scufundate ...!
 ..ce ar mai fi de spus ..?
..nimc

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Boierule, esti un om optimist... barca asta tot e vopsita, aranjata, poate pluti in viitor... mare chestie... poate fi folosita... ceea ce e grozav.

fotomaniacu spunea...

Auzi boierule?
mergi la http://www.blurb.com/books/1714903 sa vezi niste poze ale unei vocale care ba te saluta ba te injura. Cum poate cineva sa faca asa imagini, mister. Incredibil. La ce ii foloseste studiul fotografiei si miile de seminarii, daca face asa ceva, iar mister. Mare e gradina lu al de sus. Da, o adresa de neuitat: http://www.blurb.com/bookstore/detail/1714903 Sa radem la sfarsit de saptamana. Tu, care ai facut meleoane de uedinguri, poti sa faci o analiza amanuntita a fenomenului vizibil acolo.

francisc vaida spunea...

...daca as fi fost mirele sau mireasa ..ii bateam ...! sa mor io..! daca nu le dadeam in cap cu kkturile de poze ...! cel mai tare ma deranjeaza k distorsioneaza fetele ...! o bascalie suprema ...!nu mai zic nimic ca ma enervez degeaba ...! da-i in fras de imbecili..!

fotomaniacu spunea...

Vai, da asa urat vorbesti despre o doamna, mai... tz tz tz... sa vezi acu spume si stari si antreuri si tarte cu frishca de colo colo... ne mai dicstram si noi, trecem la faza pe judetz, cu faza sateasca ne lamuriram, care este... prietenii stiu de ce.