12 mai 2010

despre cine sterge urmele.....?


       ..azi am retrait o experienta ciudata ...parca o uitasem .! azi dintre toti pe care i-am intilnit ,fara nici o exceptie ..absolut toti il injurau pe marinelu'matol si pe piticu' inaltat....! nimeni nu-l votase ...vota-s-ar pe masa sa-l voteze satan ...! nimeni nu il avea la inima ...nu l-a votat nimeni ...! s-a votat singur..! experienta cealalta este de acu' 20 de ani...cind peste noapte au disparut 4 milioane de membrii pcr (partidul comunist romin ) nimeni nu mai stia nimic ..toti erau k mancurtzii...! fara memorie ..fara regrete si resentimente ...ce a fost a fost ...! iar acu ' asta e ...se spala urmele si dosarele ..! oare cine se ocupa de arhivele cu ordinele de urmarire a partidelor ,oponentilor ,circotasilor si celor care au ramas fara nimic  k s-au incontrat cu marinelu 'matol si gashka ...?
..marii tzepuitzi si sinucisi ,anghelescu,erbasu.?! vom afla oare acu despre infiltratzii in partide ,sindicate ..culte..ong -uri  ...tribunale ..!?
deocamdata spalam geamuri la vedere si dosare la fereala ...

despre ..nori negri




..si ceata care ne cuprinde acum ca o imbratisare a mortii...!.

azi dimineata aflu de la antena 3 k se v-a impozita dreptul de autor cu inca 16% peste cei 10% impozitati la sursa si cei  6%  pe care ii mai plateai la impozitul pe venitul global cu formularul 200 ..!
..dincolo de maimutarelile marinelului matol si a bocu
lui inaltat ,este evident k suntem in cadere libera ...iar ceausika era un nevinovat fata de astia ...! consilieri marinelului sunt tot de la aceasi scoala kgbist-securista ...nu de alta dar a a aparut aia cu ...suveranitatea pierduta ...!???
...ceausika o tzinea cu agenturili si suveranitatea ....! nu vi se pare cunoscut ?
....atit doar ca suntem mai batrini cu 20 de ani si am ramas si... fara pensie .....si fara asistenta sociala..... si medicala ...! suntem k la 20 de ani ..fara viitor si fara bani
..imbecilii care candidau sa lupte impotriva polutiei si manelistii care il adulau pe marinel ...au disparut ..! si am ramas noi ca in   ....imparat si proletar...
in sfirsit ...Va dau o veste grozava ...

..A INCEPUT LUPTA DE CLASA .....!