31 martie 2012

.....despre Uzinele Dalles

imagine din Uzinele Dalles sectia lumina divina


..a'nceput productia de tevi sudate si schaibe ...! 2oua hale au fiost renovate si reutilate cu lumina naturala,continuua si fulgere
..in augusta-mi modestie nu ma pot pronunta despre cei pe  care nu-i cunosc in carne si oase  dar care din amintiri foto...( !???). critica  la greu ...asa cum am mai zis mi-ar face placere sa-l invit la Uzinele Dalles pe criticul guraliv si anonim ...la tur de uzina ...sa vada si el cum e cu productia si fotografia ..altminteri critica nu face 2oi bani..sau face...? de altfel au ajuns fotografii.( !!!!) ...sa spuna
- alo ...! domnu ..! daca nu te-a balacarit si te-a dat cu kkt criticul foto ...nu existi ..! nu ai pedigree...esti O zero barat ca autobuzul de balaceanca ..!
..nu stiu cine ce parere are de babaoarba jucata de guralivul critic de aici http://amintirifoto.wordpress.com/2012/03/26/peter-voinescu-11/ si daca este nevorbit sau nu ..dar pe mine nu ma deranjeaza decit mitocania , minciuna dar mai ales anonimatul....! atit si nimic mai mult...! minciuna lui si a ecoului minciunilor sale ...! vrajeala cu hartistii chinuit de oxiuri nu tine la mine ...si nici la cei balacariti de guralivul critic de amintirifoto...?!!!

...ce mai este nou la Uzinele Dalles ..? ... vine lumea si ...cauta diafragma si pixelu' din lumina cunoasterii
....,acum nu mai vin pacienti fara medicatie si probleme cu  exprimare coerenta .si viziuni apocaliptice asupra imaginilor ce li se perinda pe display ,...si chiar daca vin ...sunt insotiti de psihiatrul care ii are in tratament ,asadar lucrurile sau linistit ...xanaxu' se da pe reteta verde...iar ici colo se mai gaseste lexotal..!.problema care imi da de furca este cea a modelelor de urmat ...si de fotografiat ...!
ieri la o intilnire extrem de utila ...florin m-a intrebat in fata unui distins auditoriu..daca am reusit sa vind vreodata la din FOTO  UNION Piata Palatului  vreo fotografie neclara ,incadrata aiurea sau /si cu degetele taiate ...?
  nu ...niciodata nu am reusit sa vind rebuturi ..sau probe de lucru...sau experimente ...! acolo la FOTO  UNION ..ca si la Uzinele Dalles clientii vor certitudini...fapte    nu vorbe si trairi ...! nu intereseaza pe nimeni ce simti tu sau ce te macina ...il doare'n cot ...! el Clientul doreste sa invete ...sa dobindeasca aptitudini dar mai ales sa aplice ceea ce a invata..! simplu..? sau nu...?
..primavara este momentul cel mai bun pentru rebrandurie ..in loc de retrairi in amintiri mai bine sa ...traim  sa avem amintiri .