Faceți căutări pe acest blog

15 iunie 2009

despre fundal negru si lumina calda
..variatiuni pe tema si subiect in aglomeratie .! 

...de data asta contrapostto pe fundal negru..!

despre FOTOGENICA editzia BRAN 2009..si a fost ...!

.. a fost bine structurat pe mesaj ,practica si prezentare .
...a fost echilibrat intre teorie ,demo si practica workshopului
... a fost motivant pentru participantzi..
..a fost greu pentru organizatori ..

..a fost cea mai importanta manifestare fotografica in care am simtzit poate prima data in ultimii 20 de ani k nu este totul pierdut pentru COMUNITATEa FOTOGRAFICA din ROMINIA .

..pentru mine a fost un privilegiu sa schimb citeva idei si pareri cu Dl Toth Stefan EFIAP presedinte AAF si Dl Mihai Moiceanu EFIAP despre formarea profesionala a fotografilor si despre importantza COMUNITATII in FOTOGRAFIE .
...placerea de a lucra din nou impreuna cu Dl Dinu Lazar si de schimba pareri si invatza mereu cite ceva de la Dl Marcel Eremia AMDdesign revederea cu Dl Ozolin Dusa ..bucuria de a schimba citeva cuvinte cu SetUp si Paul Galea seriozitatea si competenta echipei EPSON si iertare celor pe care nu ii mentzionez aici ,imensul val de informatii care s-a pravalit peste cursanti si lectori ma fac sa cred si sa sper ca nu peste mult timp ...Fotogenica v-a organiza o editzie de iarna sau ma rog ......o alta editzie ...!

multumesc Dl Dr Vasile Popa multumesc Beatrice ...!

.....multzumescdespre .....vis


.

.. visul este starea pura a dorintzei ....este lumea in care totul e posibil dar inainte de toate este cea mai greu de redat vizual ....vis...vise ..!

ps imaginea este facuta la o demonstratzie de lucru pre numele ei workshop la FOTOGENICA de la Bran