9 februarie 2011

despre iarna din cer si demonii cunoasterii de sine


..nu vreau sa ma lupt cu demonii...! nu este lupta mea si oricum nu vreau sa ma razboiesc cu prostia  si invidia ...!  nu vad de ce sa ma lupt eu cu neputinta si sora  ei buna .... ignoranta...!
ma vede cineva pe mine luptind cu demonii cu privirea fixa si verzuie ....? hm..! nu cred ..privire fixa si zimbitoare este demonul suprem ..nu vrea nimic ...doar sa respire acelasi aer cu tine ..sa se hraneasca din tine ...sa traiasca prin tine ..sa soarba fiecare gind care il ai si sa-l intinda ,sa-l traga si sa-l mototoleasca in praful timpului pierdut si netrait ..! cum sa ma lupt eu cu asa ceva ...?
..in ultima vreme citesc mult despre cei care exprima pareri despre imagine , fotografie , fotografi ,scoli si facultati in care se studiaza fotografia ...de la informal la formal ...
..peste tot aceasi incremenire in circoteala ...peste tot ...fiecare cu dreptatea lui exprimata ..tare mare cu pseudonime criticastre si jegxuite .! intre timp veselie generala si aceasi lipsa de interes ...si la cluj si la bucuresti ..dotari facute de'a m'boulea ..fara noima si fara sens ...! nu cred k mai sunt interesati de fotografia pe film in formate 13x18 ,10x15( alb/negru,color in proces  umed si uscat , in negativ si pozitiv )ma i mult de 5 oameni din 1000 ..! ceea ce procentual este insignifiant ..iar fata de costuri ce sa mai zic ..! din banii de taxe se plateste curentul si caldura , femeia de servici si portarul k de electrician ...repar eu prizele ...Cit despre dotari ...s'auzim de bine ..!
 ..nu cred k exista curs sau scoala cu si despre fotografie in romanelle unde cursantii invatza sa scaneze ..negative/diapozitive  color si alb/negru in format  120-220-135, si /sau fotografii ....sa developeze negative alb/negru ..de printare in format A3 + sa nu mai amintesc ....!
..credeti k acest efort  este dus de institutzii..? de minstere..? de autoritatzi...? de marile firme de marochinarie ..? de canonitzii in  suferinta pentru imagine ..? de diafragme maxime ..?.. kkt...! nici vorba ..!..nimeni in curtea scolii .....doar citziva care mai cred ...DL, eu  , LIk  si B0z0..! mai sunt si altzii ...pe unii ii cunosc personal ...pe altzii din bloguri ...din fotografii ..din critici...! pentru toti am respect si consideratie....... pentru k iubesc k si mine .. fotografia ...!

ps nu ma deranjeaza  critica si in general nimeni atit timp cit stiu cu cine stau de blog..!