20 octombrie 2010

despre teme si anateme


     daca as fi crezut k provoc... 30 de comentarii in 10 ore ( 39 comentarii la 48 de ore ..probabil   bancu' cu ardelenii .este adevarat :..de ce nu se spun bancuri ardelenilor vinerii...? ..sa nu rida duminica la biserica ..!   )  ..poezii,critici,marturisiri,autoevaluari ,evaluari ,eseuri, citate din viata apostolilor .intrebari fundamentale despre viata ,moarte ,pixeli,filozofie si creatie .atitudini scatofage ,deliruri paroxistice ,halucinante conexiuni   intre biografii si viata privata precum si       finis coronat opus     diverse pozitzii si obiceiuri faine d'ale ardelenilor  ..ma rog... am oferit ocazia  celor care isi vor fi dorit sa traiasca  marele moment de glorie .(.anonima desigur .respect pentru cei care isi asuma ID-ul )    aducind ofrande la STAPIN  si bineintzels muscind apasat si feroce din gardul ospatariei..ma rog birt sau ce o fi acolo.la ei ..!
...daca as fi stiut  zic as fi facut-o mai demult ...! asta cu ardelenii si cu simtzurile patriotarde la care as adauga starea de ..capo di tutti frutti ... in fotografie ..este reteta sigura de traffic blogaresc ..! dar mai este ceva .! fundamental cred eu : cui ii pasa de ratari si de  ratatzi ...de poeti si retard  ..de haita care preluuuuung urla la luna..? cui ii pasa  k ayattolahul pixelilor a declarat fatwa celor care nu ii sunt pe plac..!  cine se ascunde in padure daca  pustnicul din tenebre a aruncat anatema ,afurisind pe totzi cei care  nu-i gusta stilul si abordarea ....ma rog pileala ..?! asta e intrebarea  .?.!
  ..ei si ? nu rasare soarele miine ..? nu se mai fac  fotografii proaste ...ma rog  bune ..? ne moare ars poetica ? ei ash..! asta-i asa de cind lumea si pamintul ..! sunt si reclame pe tema asta ....uite :
-  Domnule va plac .. pestele ?

ps.. cu casa de cultura ..ramine cum am stabilit ..!  vineeeee  !