3 iulie 2010

despre cum sa furi statuia lui I H Radulescu


sunt lucruri care nu se fac ...niciodata ..ever cum ar spune marinaru'matol ...sau veci cum ar spune piticu'inaltat pe virfuri ...niciodata nu se muta ...ma rog ...fura ....?  ..o stauie ridicata de Rominiii Recunoscatori lui Ion Helliade Radulescu
..pe mare sest in timp ce Moldova este inecata in apa si durere ...in Pta Universitatii se dezgroapa si se muta fara nici o aprobare statuiile ....! de ce ..? pei pentru o parcare ..! a lu ' marinaru'matol care vrea sa isi parcheze banii in Ptza Universitatii..asa se zicen'n port ...cert este k nici o informatie de nicaieri ...cine ce cum cu aprobarea cui se muta fara autorizatie Ministerului Culturii   monument istoric tip A aflat pe Lista monumentelor istorice ...! nici sa respire linga ea nu ar avea voie nimeni ....pe o raza de 10 metrii in jurul ei este declarata zona de protectie ...! pe draqu sa-i ia ...! huo ...! hotzii..! dar presa de ce tace ..?
a murit si ea k liderii sindicali....!
..ceea ce scriu si arat eu aici este ca si cum ar muta cineva ......Fontana di Trevi ...sau monumentul lui Nelson...!..sau Arcul de triumf.din Paris ca p'aia  de la noi sigur o muta sau fura dupa cum e cazu' la anu ...ma rog peste doi ani ...!

ps pe site la AMPT  http://www.ampt.ro/  nu apare nimic ..adica ei sunt cei care ar trebuii sa stie primii