21 iulie 2013

... hai sa facem focul mare


...si sa ardem  trosnind catre cerul instelat ...! oh ..! nu  ad litteram ..adica sa nu va asteptati ca  ma aprind la focul de tabara ..  ard  ...dar  in focul iubirii si al bucuriei vietii .!
    vreau sa ne bucuram de caldura la  lumina flacarilor ...intr-o noapte de vara .

....speranta ca se  lumineaza  si codoasele de prin cele coclauri asezate si intunecate  nu am ,pentru ca ele se fisticesc daca nu le invita vreun golan batrin in papuris  ...oau ..!
- vreti sa-mi aratati si mie flacara .aia ...?
- da de ce vreti sa stiti ..?  aici e o petrecere privata ..unde lumea sta dezbracata in jurul focului ..cinta ,danseaza ..k de sinziene ..
mai bem o vodka ., ne'nlantuim in hora ..cum ne vine ,d'astea ...

focul  in padure de sinziene ..


- Ah n'am stiut k e cu invitatie ! sta o clipa pe ginduri ..,roseste  ,isi drege glasul se uita'n jos si cu o voce pierita spune ...:

-Va rog  as incerca si eu asta cu flacara  daca se poate si nu va deranjez   ! oh...da Doamne si la mine k n'o  fi foc ... sa ard si eu la o flacara  mare k de luminare m-am saturat ...si sunt femeie implinita sa zic ..matura ! nu mi-e frica ..
  - o conditie am :
  - vin  si ma sacrific ..!?!?..cum sa nu !  8==3 sa fie ...doar sa nu -mi pui o oglinda'n fata sa ma vad ..! k atunci imi piere sacrificiul si ma transform in mama moralei si ma vad cu coliva in brate ,imbracata cu fusta lunga si tunica ..ah ..imi pun si palarie precum cocoanele ..am vazut eu ..! ..
  ...si pin' la urma

- da de ce sa ma inviti matale ..?
- vin  singura ..! da draga ce te miri ...?! ..ma sacrific !     ouau..! ma prind si eu in hora ,poate ,poate gasesc vreun prost ...
- prost ..? nu avem p'aici cit despre sacrificiu ..? ce sa zic ?
.... azi  e sacrificiu pe toate cararile ..e plina natia de sacrificii si sacrificate ..care mai de care mai sacra...unele chiar bune rau de tot..!  adevaraciuni cum le place golanilor batrini .
-  vai ,da insist !vin singura si ambetata ca's republicana  si  m-as arde si io la flacara si vorba'ceea ...nu ma  sperii eu  d'atita lucru ,ba dimpotriva ..sper si eu macar ..acolo...ceva ..!
 -  o viata am ..si p'aia sa etic' hetez..?
- dar doamna stiti ..era un banc  cu gaina fugarita de cocos ..
 - daca ma las calcata .sunt curva ..daca fug sunt proasta,,,asa ca ma impiedic ..! odata de doua ori ....de cite ori e nevoie ...!
- dar pe dumneavoastra nu v-alearga nimeni ..! ?
    hm..! mai sa fie ...
  oricum nu e etic si moral ..sa te handralesti cu golanii batrini prin padure ..!  dar odata ma bag si eu sa vad cum e cind arzi la foc troznit ..nu de alta dar sa pot combate distrugerea natiei prin  depravare ! auzi lumeeeeeeee 8==3)o(
adevarul este simplu de tot  si are si morala
..oricum este mai bine sa te arzi la rugul vietii  decit sa te bagi in seama cind nu te intreaba nimeni de nimic si nimicul din tine se intilneste cu nimicul care -l afisezi ..anonim in nimicuri