13 august 2012

..luni ..incepe .lupta de clasa

ce credeati ca a inceput sa traga vasile roaita sirena...?
..oh nu ..! mai nou se spune ca a alunecat pe scari de beat ce era  si s-a prins de sirena si cheferistii au inceput lupta cu armata ..!
 romina evident ..!
- trage ba  ! si au tras ..! 
in alta parte  tipografii au iesit si ei ..! s-a tras si acolo si au murit si acolo ...in pta teatrului national 
si uite asa a disparut in neantul istoriei si monumentul pus de comunisti in memoria tipografilor impuscati in piata teatrului din bucuresti ..impuscati din motiv de disputa politica cu guvernul  liberal..?    taranist..? nu mai conteaza ..!
..azi pe acelasi loc   se afla barul de la hotel novotel ..


1907
grup statuar mutat in 2006 din parcul Obor sa-si faca primaru'  general hotanu primarie

lupta de clasa astazi se poarta pe bloguri ..pe facebook  si pe unda violet cu scriptaci si anonimi ..cu nicknameuri ,anonimi care te spala in kkt de cite ori vrea muschiu ' lor de bacalaureati someri .
se mai poarta  si  cu scrisorici de la bascalie de barosso ...cu vizite de emisari americani ..!    wow...!!!
..i'auzi ia ! vine america la bucuresti..!pstt ....! sase ba ca te inregistreaza serviciile ce vorbesti cu unii,altii..! ca faza ar fi ..! sa bage parchetu' comunicat cu ..spicuiri din discutiile purtate de ambasadoru'...stein    cu emisaru' clintonian ..si zgonea ..! cum vorbesc ei de problemele globale ale CCR  si daca au iahnie de fasole cu ciolan afumat  la cantina parlamentului ...!
      statuia de mai sus avea o poveste pe vremea lu' ceausika ..
1907  insemna ...hooo..! opriti-va ..! in hala nu mai este carne ..! uite asta a cazut de foame ..!  
in orice caz ..punga de plastic negru i s-a tras pe cap statuii ca la guantanamo    sa spuna de ce....! cu cine ...! si mai ales de cind ...!
dupa activitatea intensa a sie ...si reactia americana,brusseliana si germana ...eu chiar incep sa  cred ca marinaru ' a semnat ..nici el nu stie ce ...ca era matol ..dar ceva a semnat ca prea se agita ..agenturilii..!