24 iunie 2012

....totul despre sex ....

...azi cucul la  maturitate ...!

......ochiu' si timpanu' din democratie

..cindva rominii se temeau si de umbra lor ...securitatea era peste tot ...serviciile secrete din departamentul securitatii statului  cu ale ei directii erau super puterea in RSR ..!evident mai erau si serviciile care lucrau in lume sau aiurea ...! mai erau serviciile din comertul exterior ...din ambasade ...din partidele fratesti .
.ce este interesant  ..toti ..aveau un frate ,un verisor ,un nas ,acolo ceva ..stii lucreaza la secu ...!!
 nu mai aveai loc de securistii lu' peshte ..! pina intr'a colo incit in ' 89 cind l-au gasit pe Ceausika  autostopist  spre Boteni ..securistu' lu' peste din garda de corp SPP de azi a spus la proces ca
- mi-a fost frica si l-am lasat pe Presedinte la masina  spunind ca ma duc dupa ajutoare ...!
..ah ..! sa nu  uitati nici un moment ...garda de corp era colonel in securitatea statului ..jurat si antrenat sa-l apere pe Presedinte .
toate astea azi sunt istorie dar nimeni nu a tras invatamintele din acele evenimente ..! atotputernicia serviciilor a fost un bluff un mare balon care s-a dezumflat ca un mare pirtz..!
.ce avem azi ...?
..un alt Presedinte care este controlat de servicii. (atentie nu invers..! ...) papusharii din serviciile secrete il pot ancora pe Presedinte fara retinere ...! singura intrebare care se pune este .....cind ..?
 ..de altfel din luna iunie 2012  absolut toate comunicatiile sunt inregistrate fara hotarire judecatoreasca ......! ah ma rog nu toate ...porumbeii voiajori si intilnirile  de teren nu poate fi monitorizata ....deloc ! 


ps .in imagine un stilp din bucuresti..care naste o intrebare .simpla ....de ce trebuie sa fim urmaritii..?..! 

 ...