16 aprilie 2011

.... acum un an.

..o lume ciudata ..lumea b'logurilor !
..de ce ?
de cele mai multe ori comunici cu tine insuti intr-un spatiu al tau intru nevoia de a impartii cele ce ne este dat sa traim ....si cei care te cunosc adauga citeva ginduri la ce ai scris sau postat ..! evident in limita a citeva zeci de cuvinte si a bunului simt ..
dar ...,
.. mai este o categorie de justitiari si nescrisi si nepostati ,nestiutzi si rataciti in viata asta ,genul de oameni prin care privesti fara sa-i vezi ..ei bine aceasta categorie ..interpeleaza ,critica ,vocifereaza si te pun la punct cu educatia lor facuta cu copy/paste si auzita la vreun parastas al catedrei de filozofie si socialism stintific de  la ProTV.in cel mai bun caz si al birtului din colt de cele mai multe ori .!
..aceasta categorie pe care nu pot sa o schitez in ID-ul ei pur ...deoarece  are ID-ul volatil ...k si cuvintele lor insiruite fara noima si rost in demonstratzii apocaliptice despre fotografie si /sau experienta lor adunata la buda scolii din provincie unde isi  aduna frustrarea in hirdaie cu laturile pe care le invata .!
...daca le dai o bere si un mic sunt gudurosi si lipiciosi de parca ar fi lins miere ..daca ii bagi in seama devii zeu intronat in toate cele ...iar daca le dai un sut in cur (firesc nu..? )...devin samurai ai cauzei numita cur ..nu-i asa k doare daca te loveste un bocanc no 46...! ..
...specific acestei categorii este nickname-ul ,porecla...sau anonimatul..! in singuratatea wc ului unde isi duc viata este greu sa devii cineva ,ceva sau altceva decit un criticastru pitit in spatele sulului de hirtie igienica pe care se sterg dupa ce au luat dejunul in latrina ...!
..tot le spun sa se abtina de la a comenta ce si cum despre ...! parerea lor nu intereseaza pe nimeni ...!..bucuria lor de a se regasii in oglinda strimba a realitatzii pe care o percep  ...nu o pot impartasii defel ,de niciun fel
..din cind in cind se trezesc ..au pareri ,fluiera ,rigiie si hahaiesc in lumea mea ...!din bun  simt nu le sterg comentariile decit atunci cind intrec masura ...! deunazi un criticel d'asta ma apostrofa sa nu vorbesc de saracie k stie el mai bine din google k am fost in CD si nu am haulit la microfon cit ar fi vrut el ...! ma rog ..! asa se vede...asa se comenteaza ..! i-am publicat comentul din politetze ..dar .sa vezi minune .! a inceput sa debiteze pareri si  consideratzii.despre cum ar trebuii sa ma port in societate si pe blogul meu ..! auzi tupeu ..! sa vina lumeeeee..k a vazut infinitu' in oglinda ..! ma rog nu este vorba de vreun prostanac fara educatie si manera ..ci doar de justitiarul din el ..! intre softuri si programe rulate la comanda ..mintea itzi joaca feste si nu mai stii care este ce ..virtual ,real,digital..sau .martial ..!